Tinerele vlăstare TSD şi Che Guevara

Vezi mai multe video din politica

Adrian Avarvarei era acum 2 ani un convins TSD-sit:

http://inliniedreapta.net/vechii-comunisti-si-tinerele-vlastare/

2 ani mai tirziu, Adrian ne vorbeste critic despre Che Guevara:

Tinerii care poarta tricouri cu chipul lui Che nu cunosc nimic despre viata sa; el nu le-ar fi permis sa-si exprime opiniile liber si probabil multi dintre ai ar fi ajuns in inchisorile comuniste din Cuba sau in fata plutonului de executie… http://www.avarvarei.ro/che-guevara-erou-simbol-si-criminal/


De ce aduc vorba de Adrian? Acum 2 ani primeam jigniri anteniste de la Adrian, acum e un foarte activ membru al unui grup de libertarieni de pe facebook:
http://www.facebook.com/groups/romanian.libertarians/10150599899241685/

Adrian e acum un PDL-ist convins, se pretinde a fi un om de dreapta, dar luînd în calcul fostul lui entuziasm TSD-ist și reacțiile lui încă anteniste, tind să cred că presupusa lui conversie nu e autentică.
P.S. ce mi se pare de fapt fascinant, cum poate fi un tînăr PSD-ist? Cum poate el să se pupe la congrese cu iliescu și ce fel de om trebuie să fii. Pînă acum am aflat că un om care ieri a fost PSD-ist, azi e PDL-ist și libertarian, mîine cine știe, legionar, dar există o constantă: cinismul și părerea hipergonflată despre sine.
P.S.2 Proaspătul om de dreapta vorbește:

Aversiunea mea fata de dreapta se datora in cea mai mare masura religie si nationalismului. Intre timp, vazand din interior cum functioneaza lucrurile d.p.d.v. economic si administrativ, mi-am dat seama ca social-democratia nu poate fi o solutie. Asta nu inseamna ca brusc am devenit PDL-ist, nu vad vreo diferenta intre partidele de la noi si nu inteleg de ce trebuie sa gandim in logica asta duala „daca nu esti cu noi esti impotriva noastra”. Din punctul meu de vedere, libertarianismul nu e „de dreapta” si nu ar avea decat de pierdut daca ar fi asociat cu fundamentalistii crestini militaristi (cum s-a intamplat cu Tea Party).

Cel puțin un lucru l-a înțeles corect: libertarianismul nu prea e de dreapta.

Print Friendly, PDF & Email

3 COMENTARII

  1. Libertarianismul e guevarismul hipsterilor care nu suporta pesedeul. Aud si eu tot mai des tot felul de imbecili ce se cred libertarieni, si nu ma refer doar la Dinu Patriciu.

  2. E îmbucurător să vezi foşti socialişti treziţi din utopiile lor. Nu moartea păcătoşilor ci îndreptarea lor trebuie urmărită.

  3. Ceea ce ignora stimatul domn Mioc e ca unii au dat utopia socialista pe utopia anarhista si au cazut din lac in put. Despre moartea pacatosilor, banuiesc ca nu e nevoie sa comentez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here