FUNDATIA IOAN BARBUS

100.000 de bombe umane iraniene pregătite de martiraj

iran-protestIsteria războinic-sinucigaşă islamică devine din ce în ce mai greu de ignorat. Iranul este un butoi de pulbere iar fitilul e deja aprins.
Cică 100.000 de stundenţi, care de altfel ar trebui să fie preocupaţi cu învăţatul sau cu tinereţea, s-au înscris pe liste de sinucigaşi pentru a se arunca în aer întrajutorarea fraţilor lor palestinieni din Gaza.

.

.

Agenţia de Presă a Repubicii Islamice Iran:

100.000 de studenţi se înscriu pe lista pentru operaţiuni în căutarea martirajului.

Teheran, 20 ianuarie, INRA — Liderul Organizaţiei Studenţeşti Basij, Reza Se(v)raj a spus marţi că 100.000 de studenţi sînt gata să indeplinească operaţiuni care îi vor face martiri.

„Bazat pe ultimele statistici, 100.000 de studenţi s-au înscris pe lista ‘Batalioanelor Labayk Ya Khamenei’ pentru Săvîrşirea Martirajului’, a spus marţi Seraj unui grup de studenţi în faţa fostei Ambasade a Statelor Unite în Tehera, numită „Den of Spies”.

Seraj a spus că studenţii sînt pregătiţi să se supună total ordinelor Liderului Suprem al Revoluţiei Islamice, Ayatolahul Ali Khamenei pentru a contribiu la reconstrucţia Gaza.

„Reconstrucţia Gaza” este o altă expresie pentru scopul declarat al preşedintelui iranian, Ahmadinejad, de a şterge Israelul de pe faţa pămîntului. Probabil că numărul vehiculat, de 100.000 de studenţi, este o exagerare tipică ideologiilor totalitare, deci şi islamismului, dar chiar dacă numărul nu este atît de mare, acesta este cu siguranţă de ordinul zecilor de mii.

În continuare, un reportaj de ştiri de la televiziunea de stat din Iran (un fel de TVR ceauşist). Primele minute ale reportajului sînt de la o manifestaţie studenţească din faţa fostei Ambasade Americane, din 2007, întocmai ca cea din articol.




uuuuu…I wonder what will Obama dooo

Vedeţi şi:
Mad Jad în vizită de lucru la ONU

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

4 comentarii

  1. mihnea
    21 ianuarie 2009

    asta ar fi o idee buna si pentru multi bucuresteni, poate am mai scapa de traficul infernal ????

  2. Manjusri
    21 ianuarie 2009

    Deputatul olandez Geert Wilders este cercetat penal pentru incitare la ura si discriminare deoarece mai multi cetateni musulmani au fost insultati de comparatia intre islam si fascism.
    Ma intreb ce ar trebui sa se intample cu acei musulmani care instiga la uciderea necredinciosilor.
    Linkul: http://www.evz.ro/articole/det…..nti-islam/

  3. costin
    21 ianuarie 2009

    mersi Manjursi,

    vazusem si eu stirea acum vreo doua ore. Cel mai probabil tribunalul actioneaza sub presiunea musulmanilor. asta este un alt pans imens spre sfirsitul libertatii de exprimare in Europa. Wilders, daca va fi condamnat, va cere probabil azil politic in Statele Unite unde libertatea de exprimare este inca existenta…cine stie pt cit timp cu noul presedinte mesianic.
    E grav iar urmarile se vor simti cit de curind in momentul in care va deveni un lucru obisnuit sa fii bagat in inchisoare pentru ca spui ceva critic islamului. M-am ferit mult sa folosesc acest cuvint, dar Europa devine EURABIA!

  4. Francesco
    21 ianuarie 2009

    Basij sau Baseej-e Mostaz’afin – „Opresatii Mobilizati”, organizatie de voluntari care face parte integranta din Garzile Iraniene. Ayatollahul Ruhollah Khomeini a dat ordinul de infiintare al acestei organizatii in November 1979 si exista un nucleu de baza Basij in fiecare localitate.


    iran-israel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian