22 de ani de la Mineriada din iunie – Alexa Ionescu și Anca Cernea la Nasul.tv

  2

  „Din pacate, lucrurile esentiale au ramas ca acum 22 de ani, sau sint pe cale sa revina la situatia sistemului iliescu. Pina la urma trebuie sa avem curajul sa infruntam aceasta realitate. Nu vom putea deveni o tara normala cita vreme avem tot acest sistem mostenit din comunism si care nu poate fi demontat. Au exista niste iluzii, noi ne-am inchipuit ca prin trecerea timpului si primenirea generatiilor, ziceam noi ca biologia o sa rezolve problemele. Brucan zicea ca e nevoie de 20 de ani. Au trecut 20 de ani si tot se mai gasesc.”

  Unul dintre cei despre care vorbeste Anca, este Ciprian Siulea:

  “în ultimii 22 de ani anticomuniştii puri şi duri au fost mai agresivi, deplasaţi şi nocivi decît foştii demnitari comunişti.”

  Mai multi comunisti tineri, care stiu despre comunism si revolutie mai mult din povestile parintilor, sau de pe wikipedia:

  “Mă trezesc în fiecare dimineață gîndindu-mă că azi voi pune capăt capitalismului” (costin)

  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentPerfecțiunea USL: Primarul Robert Negoiță
  Articolul următorImundocrația. Elogiul Antenei 3
  Anca Cernea
  De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

  2 COMENTARII

  1. Ce spune astazi d-na Farfurifi (vezi minutul 12:40):

   „Dreapta se va regrupa. Nu. Dreapta e o vorbă de dînşii inventată, că acest terci ,limitare a deciziei individuale prin intervenţia statului, de la avort la renovat faţade în acelaşi timp cu scăderea României în clasamentele Băncii Mondiale la capacitatea de a face afaceri ,nu are nici o legătură cu dreapta. Orice dreaptă populist cretină (pardon, creştină) de genul „sîntem de dreapta că susţinem statul de drept” a fost compromisă de proasta propagandă condusă de marxistul Volo şi trupa sa de fluieraşi de genul Cristi Pătrăşconiu.”

  2. Referitor la afirmatia lui Brucan cu cei 20 de ani mie mi-au fost necesari vreo 15 ca sa pricep mesajul veritabil ascuns sub ea. Dupa opinia mea el ar suna cam asa: Baieti, stati linistiti. CEL PUTIN 20 DE ANI nu-i lasam pe romani sa faca democratie. Revelatia m-a pocnit in momentul in care am constatat exasperat cum toata MASS-MEDIA fusese redusa (in cele mai fericite cazuri) la un soi de viermuiala printre bagatele. Din acel moment nu am mai cumparat nici un ziar si, daca nu aveam familie, as fi desfiintat si televizorul. Doar 5 minute de privit la ORICE emisiune de stiri ma scoate din fire inclusiv subiectele total apolitice dar care, prin forta obisnuintei, sint tratate la fel de tembel. In fine, cind aud scuza cu audienta ma intreb: cind TOTI se concentreaza asupra aceluiasi public cvasi-imbecil chiar NIMENI nu incearca marea cu degetul acolo unde nu exista concurenta ? Chiar atit de putini sa fim ? Statistic vorbind este imposibil. Deci intreaga poveste e dirijata. Deci Brucan stia foarte bine ce spune, noi nu l-am inteles suficient de repede. De altfel noile echipe de aburitori care actioneaza pe internet (am aflat despre ele chiar aici la ILD) ne spun clar ca brucanienii au simtit primejdia si s-au pus pe treaba. Din fericire internetul nu poate fi monopolizat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here