Accelerînd nebuneşte spre un ocean de datorii

  3

  Încă o ilustrare vizuală a ritmului fenomenal în care Obama distruge economia americană pe termen lung prin asfixierea sub datorii uriaşe (şi cu puţin noroc, începînd din 2010/2011). Dacă într-o postare anterioară metafora vizuală era scufundarea într-un ocean de datorii, în acest clip este accelerarea bruscă pe un drum pornind spaţial din New York şi temporal din anul 1900. Foarte revelatoare comparaţia cu viteza de a acumula datorii a celor patru preşedinţi anteriori lui Obama.

  Obama are un talent înnăscut de distrugător de formula 1. Nu pot să-l numesc pilot, deoarece spre deosebire de Michael Schumacher, care în mod invariabil obişnuia să îşi aducă bolidul întreg peste linia de sosire, Obama are cu totul alte priorităţi. S-a suit la bordul unui Ferrari şi la sfîrşitul cursei vrea lase moştenire Americii un Trabant.  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentAvortul: modelul suedez
  Articolul următorPlatforma unui conservator român
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  3 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here