Anca Cernea despre transformarea lui Adrian Nastase din mafiot condamnat in martir

  6

  Tatal meu a fost detinut politic timp de 17 ani, 7 i-a petrecut la Ramnicu Sarat in regimul de izolare care sper ca e cunoscut, regim extrem de dur, de exterminare si de izolare. Si bunicul meu din partea mamei a avut parte de 5 ani la Ramnicu Sarat, in total a fost inchis 15 ani. Si mama si bunica au fost inchise fara proces, unde au petrecut luni indelungate in mai multe rinduri la Jilava si la Vacaresti. Din ce stiu eu din copilarie, din relatari din inchisoare, desigur nu se compara cu conditiile de care beneficiaza Adrian Nastase la penitenciarul Rahova. Dar lucrurile au inceput mai devreme.

  Nerusinarea acelei coperte a venit la 10 zile dupa e dna Lucia Hossu Longin a spus la Antena3 ca se pregateste sa faca inca un episod din Memorialul Durerii cu lotul Trofeul Calitatii si cei 5 condamnati impreuna cu Adrian Nastase, care ar fi detinuti politici. A mentionat numele lui Iuliu Maniu si i-a asemuit situatia cu cea a lui Nastase, a vorbit de „totalitarismul de tip Basescu” si de faptul ca justitia in Romania nu va putea functiona decit dupa ce nu va mai exista acest totalitarism… Dna Lucia Hossu a fost numita de PNL in conducerea televiziunii, deci nu e o persoana privata care si-a dat cu parerea la Antena3.

  Print Friendly, PDF & Email

  6 COMENTARII

  1. Piata Universitatii a fost confiscata de cei care aplaudau minerii in anii 90, la tnb, si de copii lor, la fintina. la fintina erau aceleasi slogane rupte de realitate din iarna, principaul dusman al tuturor era basescu, dar erau pomeniti si usl si ponta, ca sa dea bine. noua elita ong-ista de extrema stinga.

   In piata au fost active watch, Mircea Toma, ultrasii adusi de Militia Spirituala, Bumbes de la Militia, idolul ocupistilor eco-marxisti Claudiu Craciun, Alexandru Alexe (organizatorul protestelor comuniste occupy wallstreet) – toata elita „apolitica”, dar marxista, promotori ai comunismului lui Antonio Gramsci in Romania Miliția Spirituală: “Viitorul e în mîinile voastre, voi sînteți elita!”

   la un moment dat, un asa numit „detinut politic” din tabara uslamista (cea platita cu 50lei pe zi de Hrebenciuc) a venit si le-a multumit lui Ponta si Crin pt ca il scapa de „javra ordinara” Basescu. S-a integrat destul de bine in peisaj.

   au fost prezenti si Florin Iaru, Tudor Chirila, Alexandru Alexe (unul dintre organizatori, cel care e implicat activ in toate protestele comuniste si eco-marxiste din ultima perioada) a dat indictatii petioase (jos FNI, luptati impotriva exploatarii gazelor de sist, impotriva exploatarii de la rosia montana, etc) la fel cum a facut si in octombrie Organizatorul Occupy Bucharest: “Dacă vă intreabă cineva de cerinţele voastre, vorbiţi-le de declinul socio-politico-economico… nebuloase d-astea”.

   A trecut pe acolo si Nicusor Dan. yaay!

  2. Am intrat in vorba cu vreo 2 dintre ei. au tinut sa mentioneze ca NU sint anticomunisti.

   asta invata de la militia spirituala, criticatac, mircea toma, etc: daca esti anticomunist esti limitat intelectual si fundamentalist. lor atita le trebuie, sa auda ca nu sint cool, si iti maninca din palma ca sa dea bine.

  3. Se stie ca la batrinete mai mor neuroni, te timpesti. Probabil doamna LHL degenereaza intr-un Michael Moore autohton. Oricum tre’ sa se grabeasca cu documentarul! Cam pe vineri/simbata dom’ presedinte Crin il va putea gratia pe martirul Nastase.
   Deci Bombo nu va putea spune ca a fost torturat/agresat la naturelul sau simtitor prea mult timp. N-o sa dea bine cu boborul. Va trebui sa treaca pe efecte speciale, noroc de computerele tot mai performante ale ticalosilor de capitalisti 🙂

  4. Bunicul meu a fost inchis doi ani la Periprava din 1958 pana in 1960. Pentru ca a refuzat sa-si dea pamantul la Colectiv, a fost batut, infometat, silit sa munceasca in conditii inumane, intr-un buncar plutitor unde si aerul le era dat cu portia. A fost un anticomunist convins si faptul ca Nastase este asezat in randul martirilor detinuti politici mi se pare o enorma jignire adusa bunicului meu Apostu Caba si a preotilor si oamenilor de cultura care au suferit tortura comunista. Este jignitor si nu pot spune altceva decat sa dea Dumnezeu sa aiba soarta bunicului meu toti cei care isi bat joc de istorie. Inclusiv doamna Hossu-Longin, daca va avea tupeul sa-l treaca pe Nastase in randul detinutilor politici. Bunicul meu nu a furat un leu de la nimeni, a muncit cinstit sa-si creasca cei sapte copii si sa-i tina la scoala. A-l pune in rand cu infractorul Nastase este josnic. Sper ca acest lucru sa nu se intample niciodata! Deajuns cu dezinformarile si manipularile grosolane!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here