Aripa dreaptă Hindu

  9

  Va flutura steagul Indiei peste Islamabad… cândva?
  Cum toți cei care nu sunt Ahl al-Kitāb (oamenii cărții: evrei, creștini sau sabieni) au doar două variante – convertirea sau moartea – hindușii, budhiștii și restul paletei religioase orientale sunt mereu ținta atentatelor teroriste. India are un conflict adânc și deschis cu Pakistanul islamic. Urmăriți fervoarea puștoaicei (doar 13 ani?) la întrunirea dreptei hinduse VHP (Viśva Hindū Pariṣad). Radicală, tăioasă, nemiloasă… i-o fi ajuns realitatea punctată strident de morți (poate chiar rude și apropiați), de atentate, de știri care avertizează la fiecare pas asupra riscului crescut de … Boom!!!! Și apoi, fiecare nație cu mândria și demnitatea sa. Nimeni nu are dreptul să terfelească aceste sentimente. Desigur, exceptându-i pe musulmani. Ei pot totul, pentru că alții le permit!

  Print Friendly, PDF & Email

  9 COMENTARII

  1. sarcastic? nu vad ce ti se pare astfel.
   sarcastic ar fi, de exemplu, daca ti-as zice ceva in genul: te-ai gandit sa arunci un comentariu aiurea, asa ca norma pe ziua de azi? scuze, era doar un exemplu de sarcasm 🙂

   daca am fost prea abscons, google it, whatever. Islamul scoate peri albi si celor de pe alte meridiane, nu e doar o indigestie occidentala. am fost ceva mai clar acum?

  2. nu. tot confuz am ramas.
   cred ca va citesc de un an de zile si traiam cu impresia ca aveti convingeri de dreapta.
   asta pana de curand cand am observat ca ati dat buluc sa votati cu stanga.
   nu ma intelegeti gresit, cred in dreptul fiecaruia de a’si folosi votul cum crede de cuviinta.
   insa voi ori sunteti sarcastici cu aceste stiri, ori ipocriti si falsi.
   va declarati de dreapta si votati cu iliescu sau cu cine stie ce leftist obscur?
   iliescu nu a fost chiar atat de negru pe cat pare?
   ce va urma?
   o sa explicati cum libertatea individuala e un lux, proprietatea privata un moft si colectivizarea a fost si ea buna la ceva?
   ca dupa „linistea” lui dej si ceausescu, cand ne’am cerut portia de libertate – ne’a dat iliescu portia de „liniste”?
   va doriti acea liniste inapoi?
   pai daca voi „conservatorii” va doriti asa ceva, inseamna ca geoana este presedintele care il merita romania.
   dintre toti – numai imperialistu’ nu a renuntat la principii.

   http://tachepedia.wordpress.com/

   Votaţi Geoană!

   de nedormitul Votaţi Geoană, dragi intelectuali de dreapta! Votaţi-l, dar patru ani nu vreau să mai aud tînguielile voastre! Vreţi liniştea lui Geoană? Asumaţi-vă liniştea oferită de Geoană!

   Votaţi Geoană, voi, dizidenţi, copii şi nepoţi de deţinuţi politici! Daţi-l jos pe cel care a transferat dosarele fostei securităţi la CNSAS, puneţi-l în locul lui pe cel care a preluat ştafeta de la părintele mineriadelor! Asumaţi-vi-l!

   Votaţi-l pe Geoană, voi apostoli ai schimbării, dar nu-mi reproşaţi mie schimbarea. Votaţi democraţia lui Geoană, dar să nu vă aud că regretaţi dictatura lui Băsescu.

   Votaţi-l pe Geoană, dragi corporatişti, pentru a vă aduce aminte de unde aţi pornit (Geoană promite subvenţii în agricultură, deci s-ar putea să vă fie de folos). Probabil că ştiţi manichiurile alea sofisticate cu culoare albă pe sub unghii, la unele cucoane. Ei bine, acum se poartă clasicul negru pe sub unghii. Purtaţi-l cu mîndrie, el este marca originii voastre!

   Votaţi-l pe Geoană, dacă v-aţi săturat de circul politic de la Realitatea şi Antena 3. Veţi primi, în schimb, ciutaci bonomi, stani molfăind tabac pe sub mustaţă, mirceabazi joviali şi răzvandumitreşti adormiţi. E timpul unui nou trend, stabilit deja în campania publicitară de la “Adevărul”!

   E, în sfîrşit, momentul să se afle adevărul despre jaful din economia naţională: frauda cu bicicleta*. Ei, nu-i aşa că vi se îngreunează vigilent pleoapele? Ce trebuie să faceţi? Simplu! Votaţi-l pe Geoană!

   Votaţi-l pe Geoană, dragi intelectuali imaculaţi, cei care aţi dorit o schimbare! Trîntiţi cu dictatura de pămînt! Dar, o dată cu Geoană, asumaţi-vă şi personajele din spatele lui: Vanghelie, Nica, Iliescu, Năstase, Hrebenciuc. Asumaţi-vă şi maşinăria de propagandă a PSD. E a voastră, e schimbarea voastră şi o meritaţi (nu înţeleg de ce o merit şi eu, dar asta este o altă poveste)

   Votaţi-l pe Geoană, dar asumaţi-vă şi vizita pe furiş la Moscova! Votaţi-l pe Geoană, dar asumaţi-v-o şi pe soacra lui! Votaţi-l pe Geoană, dar asumaţi-vă şi inteligenţa lui proverbială!

   Votaţi-l pe Geoană, dar asumaţi-vă şi aranjamentul prin care Crin Antonescu i-a cedat voturile. Îl găsiţi aici. Un Crin Antonescu laş, incapabil să spună “În turul 2 voi vota Geoană!”

   Votaţi-l pe Geoană, dar asumaţi-vă şi viitorul meu. Pentru că mie mi se face deja pielea de găină, amintindu-mi de regimul Năstase. Şi cred că primele victime vom fi noi, mărunţeii vocali şi fanatici de pe bloguri: eu, Bleen… Nu, nu mi-e frică de viitorul lui Videanu-Blaga-Berceanu. Sînt convins că ei vor fi bine-mersi şi peste patru ani. Îmi e frică de viitorul meu!

   Votaţi-l pe Geoană pentru linişte, dar asumaţi-vă şi cei patru ani de pînă acum, în care v-a durut în cur de politică!

   Votaţi-l pe Geoană, dar ieşiţi în stradă şi jubilaţi în seara de 6 decembrie! Asumaţi-vă şi bucuria schimbării!

   Votaţi-l pe Geoană ca să-l daţi jos pe beţivan, dar asumaţi-vă şi beţia voastră de acum!

   Sînt aproape sigur că Băsescu nu va mai fi preşedinte. Campania mea electorală s-a terminat. M-am liniştit. Dar marea mea satisfacţie în următorii ani, dragii mei, va fi să vă strecor replici veninoase ori de cîte ori vă voi auzi lamentările ipocrite (oricum numai asta ştiţi să faceţi, aştept doar momentul în care veţi reîncepe)!

   * înainte de revoluţie ţăranii furau noaptea recolte, cu bicicleta.

  3. scuze ca spun asta, dar mie imi pare ca pur si simplu aberezi aici. ce are articolul asta cu stanga? te rog fi mai explicit, poate ai si tu partea ta de dreptate si nu o vad eu
   prezentam doar nervii intinsi la maxim de catre islam ai extremei drepte din India. atat

  4. LINO din americanismul RINO

   liberals in name only – cu specifcatia de euro-liberali.

   pentru mine important este ca a inteles imperialistul.
   o sa cam aveti probleme de credibilitate.

  5. esti bun sa-mi explici si mie ce nu am inteles?
   ce are extrema dreapta hindu cu stangismul. sigur ai postat la articolul corespunzator?
   repet: esti bun?

  6. Rashtriya Swayamsevak Sangh sau RSS, nume putin cunoscut in afara Indiei, care in traducere inseamna Organizatia Nationala de Voluntari” este o organizatie hindusa uriasa cu circa 5000000 de membri fondata in 1925 de catre doctorul K. B. Hedgewar din Najpur.

   Oficial RSS se ocupa de actiuni de educatie, de caritate si interventii in cazuri de calamitate naturala. Pe langa acestea, RSS are ca principiu ca doar hinduismul defineste India si a fost implicata in numeroase actiuni violente in special contra musulmanilor. De asemenea RSS militeaza pentru eradicarea crestinismului de pe pamantul Indiei spunand ca la origine toti indienii au fost hindusi si ca misionarismul crestin si presiunile colonialistilor englezi au condus la convertirile crestine.

   RSS a fost implicata in evenimentele tragice de la Ayodhya – demolarea Moscheii lui Babur – care au condus la mii de victime omenesti. Considerata de multi ca o organizatie cu tendinte fasciste, RSS a fost interzisa de trei ori in lunga sa existenta si ramane ca fapt cert ca a avut relatii cu nazistii.

   RSS sta in spatele VHP (Viśva Hindū Pariṣad), ii procura suportul logistic si doctrinar.

   rss

   Defilare RSS

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here