Benjamin Netanyahu: I like Romania!

  7

  Premierul israelian Benjamin Netanyahu după întâlnirea de la Palatul Victoria cu Emil Boc din 6 iulie 2011.

  Sonorizarea imperfectă nu împiedică urmărirea declaraţiei.

  Print Friendly, PDF & Email

  7 COMENTARII

  1. Asa este Daniel si sa nu uitam ca Netanyahu este omul politic al momentului – nu demult acesta a reusit sa ridice congresul american in picioare.
   Ar merita pus la „de vazut”.

  2. Daniel, m’ai inteles gresit – la interviul realizat de Ioana Dumitrescu m’am referit ca ar merita inclus la „de vazut”.

  3. Discursul lui Netanyahu din Congresul american a fost excelent. Totusi, cand a amintit despre locurile istorice mentionate in Biblie si a zis despre Isaia, putea sa spuna si despre Isus. „The place where Jesus spoke his sermon on the mount”. La urma urmei, Isus a fost evreu, ca om, nu este anti-semit si cei care il inteleg si il urmeaza cu adevarat pe El, nu ii urasc pe evrei. Sa-mi fie cu iertare, dar multi evrei din America sunt foarte naivi, si conservatori si liberali. Sunt manipulati de progresisti care ii instiga impotriva noastra a crestinilor conservatori, cu tot felul de teorii cu conspiratii impotriva lor, conspiratii ale „misionarilor agresivi”. Sa nu uite evreii ca daca Dumnezeu n-ar fi intervenit prin crestinii americani conservatori („misionarii agresivi”) care au sustinut intotdeanua cauza independentei Israelului, Israelul ar fi disparut de pe harta.

   Netanyahu este un Reagan al israelienilor!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here