Căderea faraonului, varianta Glenn Beck

  1

  Beck are idei foarte neortodoxe despre revoluţia din Egipt şi valul larg al revoltelor populare din Orientul Mijlociu. Poate bate câmpii, poate nimereşte ceva-ceva, sau poate observă un pattern real, chiar dacă nearticulat de mass-media. Următoarele două articole din presa americană de ieri (menţionate de Beck în programul său) sunt o lectură preliminară necesară pentru o mai bună înţelegere a ceea ce urmează:

  The Secret Rally That Sparked an Uprising

  Wired and Shrewd, Young Egyptians Guide Revolt

  În primul veţi afla cum au izbucnit revoltele din Egipt. Dacă aveaţi impresia că a fost o mişcare spontană, vă înşelaţi. În al doilea aflaţi mai multe despre organizatorii pînă acum anonimi ai demonstraţiilor din Cairo şi orientările lor politic-ideologice.

  mulţumiri lui Pataphyl pentru pont

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentMitul exterminării albigenzilor
  Articolul următorDe Sfântul Valentin
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  1 COMENTARIU

  1. emil

   Poate bate câmpii, poate nimereşte ceva-ceva, sau poate observă un pattern real, chiar dacă nearticulat de mass-media.

   De acord, Glenn pune enorm de mult suflet și se aprinde des în argumentațiile sale. Dar de mult nu l-am văzut atît de inflamat ca aseară (am văzut emisiunea în direct)! Mulțumesc că ai pus clipul la vedere (eu îl postasem inițial sub Cade faraonul?), ulterior l-a adăugat și Vlad M. sub Despre naivi şi Egiptul democratic. Lecţia iraniană. Am adăugat tot acolo cîteva comentarii care sprijină cît se poate de direct (zic eu) argumentele lui Beck!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here