Cea mai bună maşină de spălat

  5

  Clipul care urmează nu are nevoie de High Definition. E o reclamă daneză la o maşină de spălat Siemens. Vorba vine, în reclamă e vorba despre cu totul altceva… dar nu divulg. În final, cînd am văzut preţul respectivei maşini de spălat – 900 de euro – am înţeles şpilul. Trebuie să-ţi pice ceva din cer ca să dai atîţia bani pe o maşină de spălat. În Canada cumpăr două, de aceeaşi calitate, pentru suma asta. Consumatorul european e furat la drumul mare şi ultima găselniţă de a-i distrage atenţia e ţîţă mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă.  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentDark Side of The Moon| Asteroid Impact (HD)
  Articolul următorGeert Wilders – Omul Anului 2008
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  5 COMENTARII

  1. Da, acum il vad si aici. E bun! Am si eu o reclama buna pentru masini de spalat, sau detergenti, numai tin minte. O s-o caut.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here