Cel mai arogant om din lume

  3

  Păi, e vorba de Barack Hussein Obama, Președintele Hope and Change al Americii. Cel care a resetat așa de bine relațiile cu Rusia că tancurile lui Putin au rămas definitiv în Transnistria, la zeci de kilometri de granița României. Cel care a inspirat așa de adânc lumea arabo-musulmană că aceasta și-a înlocuit regimurile seculare autoritare și tiranice cu regimuri islamiste autoritare și tiranice. Care regimuri se ocupă în Egipt, Siria și Tunisia de eliminarea minoritarilor creștini, iar în Libia cu dărâmarea crucilor din cimitirele soldaților căzuți în cel De-al Doilea Război Mondial.

  Videoul cu titlul Cel mai arogant om din lume pe care-l promovează Right Change și realizat de Dontbeadonkey.com se concentrează pe un Obama care ia ce nu i se cuvine, semnează ce nu trebuie și vorbește doar ca să se afle în treabă.

  Print Friendly, PDF & Email

  3 COMENTARII

  1. Da,după cei 8 ani a lui Bush,Junior,foarte mulți americani,numai ptr.că l-au considerat un președinte al războaielor. După 2 termene de conducere republicană,urmează la rând democrații și desigur s-a potrivit ca naiba în acest timp să candideze prima femeie Hillary Clinton, primul bărbat afro-american iar celălalt era prea bătrân. Populația minoritară „the blacks” l-au votat pe Barack Hussein Steve Obama,desigur hispanicii au făcut la fel,femeile bătrâne iar tinerii au fost atrași să își exercite dreptul la vot ! Și uite așa a câștigat Obama…i s-a dat și Nobel…se scuză la arabi ptr.„ America arogantă”acum este credincios acum este musulman ! Și mai are și vederi socialiste dar eu nu cred că va ajunge să câștige al doilea termen de 4 ani ! Eu toată ziua ascult la Rush Limbaugh,Sean Hannity,Michael Savage….și da sunt republican(ă) și conservatoare !
   D-abia aștept să vină noiembrie ! Și soțul meu care-i democrat,va vota un republican !

  2. Suntm in 2015 si 0-bamba e deja in al 2lea mandat.Nimic din ce au scris profetii de mai sus un 2012 nu s-a imtimplat…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here