CNN – evoluția aceluiași subiect în două luni

  6

  4 aprilie 2017 – Everyone should have a shot at paid family leave

  Concediul post-natal pentru îngrjirea copilului nou-născut este un lucru bun și ar trebui să fie accesibil tuturor. Tutulor, tovarăși!

  22 mai 2017 – Trump’s budget to include family leave, but may face trouble in Congress

  Donald Trump propune, în bugetul pentru 2018 înaintat Congresului spre aprobare, crearea unui program național de finanțare a concediului post-natal pentru îngrjirea unui copil nou-născut sau nou adoptat. Sunt prevăzute șase săptămâni de concediu plătit de stat.

  30 mai 2017 – How paid family leave hurts women

  Concediul post-natal pentru îngrjirea copilului nou-născut nu mai este un lucru chiar atât de bun. O analiză a datelor din diverse state arată că tinerele mame au în cele din urmă de suferit de pe urma concediului post-natal. Vigilență, tovarăși!

  Print Friendly, PDF & Email

  6 COMENTARII

  1. Eu propun sa citim dincolo de titluri că se clarifica exact poziția lor.

   In primul articol se da exemplu de politica diferita, la acceasi companie. De aia zice de „everyone”

   Apoi, in ultimul articol, se menționează ca acest program poate avea implicații nedorite pentru că angajatorii acționează câteodată în dezavantajul femeilor care iau acest paid leave.

   „Unfortunately, a review of states and countries with government-mandated paid leave programs indicates they harm young women, whether they’re available to fathers or not. This is because parental leave policies are associated with an increase in leave-taking and childbearing, which leads to lost labor or increased health care costs for companies. As a result, employers may assume women will cost more to employ than before the policy, and company decisions to hire, promote, train or pay women less can reflect that, at women’s expense.”

   In final explica alternativele și ce s-ar putea face pentru a o legislație aparent mai buna.

   Concluzia mea este că nu își schimbă poziția…

  2. În general, mă bucur că „ăștia” au început să facă spume !!….

   În particular, sper ca toți responsabilii politici/guvernamentali să ia măsurile potrivite, și cât mai repede, ca oamenii de bună credință, tocmai băștinașii de prin toate țările, să facă minim 2,4 copii pe familie statistică !!!

   Doamne-Ajută !

  3. Din câte am citit și eu, statul plătește asigurările pe timpul concediului iar cu un șomaj de 3% nu cred că-i dă vreunei firme prin cap să dea liber vreunui angajat format și eficient pentru câteva săptămâni, în plus, pentru venituri mai mici de 500k$/familie/an(wow) statul subvenționează bona și dă vouchere copilului pentru diverse.Dacă fac firmele gât, probabil că se poate umbla și la ceva facilități fiscale.Oricum, când hussein a propus una ca asta, s-au felicitat elefantul cu măgarul.Acu’luând în considerațiune că Donald Trump nu este neapărat republican iar ideea aparține fiică-si, brava.

  4. am lăsat un comment dar l-au șters deși nu era nasol.Sper că l-ai citit, apropos de big brother, cred că vine odată cu trecerea slre politică…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here