Comisia UE a reglementat lungimea corectă a flăcării de lumânare

  2

  Gata. S-a rezolvat. Uff, ne-am mai luat de-o grijă.

  Adevărul e că nu se mai putea! Asemenea chestii nu mai puteau fi lăsate la voia întâmplării, la cheremul pieței și al capitalismului sălbatic, la prejudecățile „pupătorilor de moaște” care încă mai vor religie în școli, sau, culmea, la voia legilor firii (adică, ale fizicii), a căror simplă mențiune e o mostră de limbaj de ură, profund discriminator.

  Așa cum a avut curajul și viziunea necesare pentru a reglementa volumul rezervorului de la WC, UE ne arată drumul către viitor la lumina lumânării (metafora cu „farul luminos” și cea cu electrificarea nu mai sunt actuale, pentru că reflectă o mentalitate nesustenabilă, încălzitoare de planetă).

  Și ce dacă ne umple Merkel de sute de mii de islamiști, ce dacă Putin ocupă Europa, ce dacă ayatollahul apasă pe butonul roșu?

  Important e sa avem lumânări bine reglementate.

  În caz de ceva, Europa se va putea odihni în pace, având pe colivă lumânări corespunzătoare standardului.

  Print Friendly, PDF & Email

  2 COMENTARII

  1. Cand va avea si ROMANIA astfel de oameni cu coloana vertebrala sa le spuna de la obraz celor din UE sa le fie rusine de felul cum ne trateaza ca cetateni de rangul 2 sau 3 .cu ce ne sunt ei superiori .Dar avem un presedinte ne pregatit intelectual, diplomatic ,politic ,care-i in stare sa-si vanda si mama ca sa-i fie lui bine.Un primministru cu dubla cetatenie impus de UE oare ale cui interese le apara .Bravo POLONIEI,CA-I MAI PUNE LA PUNCT PE CE-I DIN UE.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here