Crăciun în Bagdad

  9

  După mulţi, mulţi ani, Crăciunul poate fi sărbătorit în public şi în Bagdad. Prezenţa pistoalelor mitralieră e firească pentru Irak, dar de această data au alt scop decît pe vremea lui Saddam: soldaţii din Ministerul de Interne nu îi terorizează pe participanţi, le asigură protecţia.  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentIntelectualii turci denunţă negaţionismul
  Articolul următorPentru că e sărbatoare, dedicaţii muzicale
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  9 COMENTARII

  1. CNN: „An behold it appeared in the eastern sky of Baghdad: a hot air balloon bearing the face of Oba…uhh Jesus Christ”.

   Craciun fericit!

  2. Dragilor Patrupezi,

   Va doresc un Craciun cu veselie si bucate minunate, si daruri de tot felul.

   Adulatorilor lui „Che” care ne viziteaza:
   Sper sa va pastrati puritatea ideologica si sa nu sarbatoriti Craciunul (nu cirnati, nu sarmale, nu caltabosi, nu sorici) ca va trece „El Comandante” pe lista neagra a tradatorilor Revolutiei.
   Si, daca primiti o pijama si chiloti–sau, de ce nu, un mobil cu fitze–miine dimineata de la Mosu’, dati-i inapoi sau la saraci, ca sa nu va chinuie constiinta ca sunteti consumeristi si sprijiniti capitalismu’/imperialismu’ mondial.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here