Cum să faci trei milioane, cartea cadou a lui Mihail Neamțu pentru Andrei Caramitru

  5

  EPIC. Mihail Neamțu răspunde atacurilor lui Andrei Caramitru. De acum înainte, când o femeie de serviciu nu-și găsește cârpa de spălat pe jos, o colegă îi va spune: „Ia un caramitru de la USR, cu ăsta faci lună.”

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentPeter Buttigieg, candidat al partidului Democrat pentru președinție
  Articolul următorUSR de Paște și de Ramadan
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  5 COMENTARII

  1. M-ai pierdut la faza cu Andrei Caramitru ca om de dreapta. Poate intr-o lume unde nu mai exista oameni de dreapta ar fi Caramitru de dreapta.

  2. Sper ca nu era un comentariu adresat mie: nu am spus nicaieri ca respectivul ar fi de dreapta. Daca Neamtu a spus asta, chiar nu conteaza: in final l-a transformat intr-o cârpa de spălat pe jos ambidextră.

  3. Sar putea să se mai tragă un serial din pelicula de lung metraj, ,,MIRCEA, FĂTE CĂ LUCREZI! ” . De data asta și regia și scenariul vor fi marca Ion Caramitru. Doar Mircea va fi înlocuit de Andrei. Va fi povestea unui tânăr de succes, care după ce termină studiile și face câteva milioane de euro, se întoarce acasă să pună țara pe picioare.

  4. Era adresat lui Neamtu, scuze de ambiguitate. Era de asteptat sa il faca praf. Caramitru e un mascarici pe langa Neamtu. Dar Caramitru de dreapta? Asta o zice chiar in primele minute. Nu am mai rezistat sa vad tot videoul cand am auzit perla asta.

  5. Cine a concoctat acest partid „pornit de jos”, de la ong-uri, a avut în vedere inclusiv atragerea acestei categorii de tineri frecați prin occident…
   Se pare că rețeta nu e nouă, nouă e mirarea nesfârșită cu care românul de rând primește marile „revelații” politice de stânga-dreapta, marca kgb, implementate prin tot Estul post-sovietic, în scopuri foarte bine calculate. Cum de numai unii pot calcula pe termen mediu, și alții nu se descurcă nici de la un guvern la altul ???

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here