Despre Liban cu Michael J. Totten

  3

  Michael Totten este un jurnalist independent care a luat pulsul Orientului Mijlociu din reşedinţa sa din Liban. Timp de cîţiva ani buni, blogul său a fost o sursă excelentă de informare despre realităţile de la faţa locului. A publicat recent o carte despre experienţele sale, iar această discuţie cu Peter Robinson de la Hoover Institute concentrează reportajele lui Totten într-o lecţie de istorie în desfăşurare.

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentMahmud Abbas rescrie istoria în NY Times
  Articolul următorNetanyahu: Pacea întemeiată pe iluzii se va face praf și pulbere pe pietrele Orientului Mijlociu
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  3 COMENTARII

  1. Extremely interesting, Emil B.! Because it’s so interesting, despite the length of the interview, you still would like to hear more expanded answers. But these can be found only in the book. And yet, we got a lot of information and concise treads of thought and leads to understanding what’s going on and the direction the situation should be dealt with.

  2. Silvapro, citeste cartea. Este scrisa cu talent si onestitate. O placere. Urmaresc blogul lui Totten de mai multi ani si ma bucur de faptul ca a intrat in „grupa mare”: carte, colaborator la revista Commentary si platforma Pajamas Media.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here