Difuzarea socialismului prin mijloace vizuale

  0

  Clipurile video produse de Prager University se bucură de aproximativ 70 milioane vizualizări lunar. E o cifră respectabilă, mai ales dacă ținem cont de șicanele YouTube, care se străduie din răsputeri să îngreuneze accesul publicului larg la ele.

  Însă, această performanță pălește comparativ cu numărul de vizualizări lunare ale celor mai frecventate canale video ale Stângii. Vremea socialismului administrat cu pipeta a rămas mult în urmă. Omul nou socialist e făurit acum la scară industrială, cadru cu cadru și minut cu minut.

  Audiența lunară a principalelor canale video online de stânga din SUA

  Iar odată format, omul nou e luat în primire sub aripa ocrotitoare a cloștii de stat.

  Imaginea de mai sus este realizată de Răzvan Suciu și e preluată cu acordul autorului. Și el difuzează socialismul prin mijloace vizuale. Dar, spre deosebire de CNN și restul, la el e vorba mai degrabă despre realismul socialist.

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentMotocicliștii lui Putin promovează Rusia prin „Balcanii rusești”
  Articolul următorÎn sfârșit, lumea civilizată i-a răspuns cum trebuie Rusiei lui Putin
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here