Geert Wilders – Omul Anului 2008

  2

  Politicianul olandez Geert Wilders a fost declarat Omul Anului 2008 de către FrontPage Magazine.com, revistă conservatoare americană online ce este editată de David Horovitz şi publicată de David Horowitz Freedom Center.

  Ostracizat de mainstream media, care au pus tunurile pe el de când a început să conteste actuala stare de lucruri din Olanda, dar şi din Europa în general, unde are loc o imigraţie necontrolată şi fără precedent a musulmanilor, politicianul Geert Wilders şi-a urmat neabătut idealul politic de a milita pentru conştientizarea pericolului în care se află societatea occidentală subminată din interior de politica de appeasement promovată conştient sau inconştient de elitele politice aflate la putere.

  geert-wilders

  Filmul Fitna, produs de Geert Wilders vorbeşte despre pericolul fundamentalismului islamic, care este ocultat sau negat de alţi politicieni în ciuda unor probe evidente. Pe baza unor fapte de netăgăduit ca atentatele din 11 septembrie 2001, sau cele de la Londra, Madrid, Jackarta etc, Geert Wilders vorbeşte despre politica fricii pe care o inoculează extremiştii musulmani în societatea occidentală, dând exemplul lui Mohammed Bouyeri, care l-a ucis pe Theo Van Gogh, realizatorul olandez care a produs filmul Submission, care critică tratarea neomenoasă a femeilor în islam. Pim Fortuyn, un alt politician olandez care a vorbit despre pericolul islamizării ţării sale, a fost ucis în 2002 de un activist al apărării drepturilor animalelor, un nou tip de idiot util, nu pentru comuniştii lui Lenin, inventatorul expresiei, ci pentru musulmanii radicali.

  Actualmente, Geert Wilders este implicat într-un turneu de promovarea a filmului Fitna, ce se poate traduce dn arabă şi prin persecuţie. Intervievat de FrontPage Magazine cu o săptămâna în urmă, Geert Wilders a declarat:

  “Speaking out boldly cost me my personal liberty, with 24-hour security and police protection for more than four years now. But if I and others don’t at least try, and if I would not do my modest bit, millions of westerners will lose their liberty. You see, there is so much at stake. Our liberty and freedom are being bargained away and only so few speak out against it. I am no hero but I would rather be killed for what I say and believe than submit in silence to Islamic totalitarianism. If I regret anything at all, it’s is not being too bold but not being bold enough.”

  Ideile lui Geert Wilders câştiga teren pe zi ce trece în ţara sa, unde mulţi cetăţeni sunt îngrijoraţi excesele de care dau dovadă promotorii „Religiei Păcii”. Imami din multe moschei promovează pe faţă ura şi dispreţul faţă de creştini, evrei sau faţă de minorităţile sexuale. Amsterdam, cândva capitala „diversităţii sexuale”, a devenit un loc periculos pentru homosexuali care sunt aruncaţi în canale de bande de tineri fanatici islamişti.

  Culegem ocazia pentru a adresa modestele noastre felicitări politicianului Geert Wilders şi îi urăm viaţă lungă şi succese în greaua bătălie pe care o duce.

  Print Friendly, PDF & Email

  2 COMENTARII

  1. Sper din tot sufletul sa reuseasca a ne descotorosi de islam…dar nu sunt prea optimista…Olanda si saudibritania deja au capitulat. Trebuie sa fac cursuri de prostituata cu asa ritm al invaziei islamice cu siguranta voi sfarsi in haremul vreunui imam cu sclave captive

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here