Îndoctrinarea islamică a copiilor în Olanda

  2

  În Olanda post-creştină nu vine Moș Crăciun, vine imamul Najib Amhali. (initial am inteles ca secventa e din Belgia)

  El vine să aducă islamul.

  Bakfiets Imam – Imamul biciclist


  Imamul Biciclist: Astăzi copii, vom vorbi despre religie.
  Copiii: Ce este religia?
  Imamul Biciclist: Religia e închinarea la Dumnezeu. Dar există o singură religie care este, bineînţeles, cea mai bună. Aceasta este islamul. Vă voi vorbi despre islam. Aveţi întrebări? Curaj, întrebaţi!
  Copiii: De ce vă rugaţi mereu cu faţa spre est?
  Imamul Biciclist: Pentru că Mecca este în est, astfel ne rugăm cu faţa spre est. De asemenea, dacă în moschee se roagă în toate direcţiile, se vor ciocni cap în cap.
  Copiii: Este în est?
  Imamul Biciclist: Da, este în est… ai ascultat cu atenţie. Următorul!
  Copiii: Iar dacă Meca ar fi fost în vest?
  Imamul Biciclist: Atunci ne-am fi rugat şi am fi făcut plecăciuni spre vest.
  Copiii: De ce vă rugaţi de 5 ori pe zi?
  Imamul Biciclist: Pentru că rugăciunea este bună pentru sănătate şi suflet, de asemenea cînd vă rugaţi e ca şi cum aţi face sport. Coprul vostru se ridică şi se apleacă.

  Să va demonstrez. Haideţi cu toţii… staţi în picioare! Staţi frumos unul lîngă celălalt. Pentru început aşezaţi-vă în genunchi. Aplecaţi-vă şi coborîţi capul spre pămînt. Apoi ridicaţi doar capul, apoi înapoi în genunchi… apoi ridicaţi-vă din nou pe picioare.

  Apoi faceţi din nou aceste mişcări. Aşezaţi-vă în genunchi. Aplecaţi-vă şi coborăţi capul pînă atingeţi pămîntul. Ridicaţi-vă, ridicaţi-vă din nou! Vedeţi? E un sport. Acum, toată lumea, aşezaţi-vă jos!

  Ia acum, cu toţii…

  Sper foarte mult…
  Cu voia lui Allah
  Că veţi creşte…
  Cu voia lui Allah
  Într-o lume liberă…
  Cu voia lui Allah
  Şi că veţi deveni musulmani..
  Cu voia lui Allah
  În vremuri bune…
  Cu voia lui Allah
  În vremuri de restrişte…
  Cu voia lui Allah
  Şi în libertate…
  Cu voia lui Allah
  Veţi trăi cu toţii!
  Cu voia lui Allah

  Amin.

  Părinţii acestor copii fac unele dintre cele mai bune beri din lume. Nu ştiu de ce am o banuială că aceşti copii, cînd vor fi părinţi la rîndul lor, nu vor trăi într-o Belgie în care consumul berii va fi ceva foarte la îndemînă. Apropo, cine sînt părinţii acestor copii??

  Print Friendly, PDF & Email

  2 COMENTARII

  1. Un ticalos mai putin: Baitullah Mehsud, lider al organizatiei teroriste Tehrik-i-Taliban Pakistan, a fost ucis intr-un bombardament al armatei americane. Stirea a fost confirmata chiar de acolitii teroristului.

  2. Tehrik-i-Taliban Pakistan se refera la miscarea taliban din Pakistan care s-a unit in decembrie 2007 sub conducerea lui Baitullah Mehsud. Miscarea taliban din Pakistan a inceput in 2002, cand grupuscule disparate de extremisti islamisti din zona tribala si-au creat o ideologie din lupta contra americanilor si a guvernului pakistanez sprijinit de ei.

   Baitullah Mehsud a fost declarat responsabil de uciderea lui Benazir Bhutto in decembrie 2007. Acest succes repurtat de fortele americane care combat teroristii talibani din Pakistan este comparabil cu lichidarea lui Zarkawi din Irak si demonstreaza ca exista o buna cunoastere a terenului si a retelei teroriste.

   Baitullah Mehsud a fost lichidat cu doua rachete trase de pe un avion fara pilot pe cand se afla in casa unuia dintre socrii, la Malik Ikramuddin Mehsud in zona Zangar din Waziristanul de Sud. In aceasta zona tribul Mehsud, alaturi de tribul Ahmadzar Wazir domina si conduc in mod traditional aflandu-se doar teoretic sub umbrela statala pakistaneza.

   PAKISTAN MEHDSUD

   Baitullah Mehsud, despre care nu le vorbeste copiilor acel imam pe bicicleta

   Despre Baitullah Mehsud si TTP gasiti informatii aici si aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here