Jamil vrea să fie educat

  1

  Un nou scheci cu Jamil şi Awad din ultima producţie LatmaTV. Puteţi vedea că o educaţie adecvată unui atentator sinucigaş nu se poate obţine oricum şi oriunde. Cel mai bun loc este Shata, un loc al reeducării…

  Print Friendly, PDF & Email

  1 COMENTARIU

  1. Scheciul necesita realmente niste explicatii.
   Inchisoarea Shata este in principal destinata teroristilor condamnati la detentie.
   Conditiile de acolo sunt de invidiat, chiar absurde. „Locatarii” au posibilitatea de a efectua studii de orice grad, in regim de corespondenta la universitatile israeliene, cu obtinerea de diplome si titluri universitare cu totul legale, pe cheltuiala statului Israel.
   Pentru aceleasi studii, un israelian are de facut cheltuieli grele si trebuie sa munceasca ca sa si le acopere. Iar ucigasul de la Shata, pe langa ca are tot timpul la dispozitie, e subventionat de tara pe care e decis s-o distruga.
   Desigur (!!) ca si asistenta medicala e integral suportata din bugetul statului sionist criminal (:-)), pana si tratamentele stomatologice care pe israelianul de rand il costa o avere (ca sa-i poata repara si teroristului dintii…). Iata o imagine:
   http://www.israelimages.com/see_image_details.php?idi=4793
   Nu e delirant? Deliranta nu e numai situatia in sine, ci si desantata demonizare a Israelului ca stat antiuman in ciuda faptelor reale.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here