FOTO – La Manif Pour Tous: protest franco-român la București

  2

  Câteva zeci de cetățeni francezi, împreună cu mai multe asociații românești, au organizat un miting de solidaritate cu mișcarea La Manif Pour Tous din Franța. La proteste din Franța împotriva legiferării căsătoriilor homosexualilor, lege care are drept consecință încălcarea drepturilor copiilor prin „producția” și plasarea lor unor cupluri homosexuale, au participat până acum mai multe milioane de persoane.

  Din comunicatul de presă al protestului La Manif Pour Tous din București: „Legea Taubira din Franța deschide, între altele, ușa recurgerii la procrearea asistată medical și la mame purtătoare spre a furniza copii „familiilor” de homosexuali. Acești copii vor fi „fabricați” din start fără șansa de a avea tată și mamă – lăsând la o parte faptul că procedurile medicale implicate în acest demers ridică grave probleme morale în ceea ce privește respectul datorat vieții, integrității fizice și demnității tuturor ființelor aparținând speciei umane.”

  Citiți întreg comunicatul pentru a afla mai multe despre legea Taubira, protestele din Franța și reacția violentă a autorităților franceze.

  Vom reveni cu detalii și imagini.

  lmpt1

  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  2 COMENTARII

  1. Mentalitatea copy/paste în Marea-cultura-rusa:
   http://www.paginaderusia.ro/partidul-lui-putin-acuzat-de-plagiat-heterosexual/
   Recent, filiala din Moscova a partidului „Rusia Unită” al lui Vladimir Putin, a prezentat „steagul heterosexual”, care este „izbitor de asemănător” cu simbolul unei organizații franceze pentru drepturile omului, scrie France TV.
   … noul simbol al relatiilor heterosexuale este izbitor de asemanator cu steagul mișcării franceze La Manif pour tous, care se opune căsătoriilor gay.
   Adjunctul presedintelui filialei din Moscova a partidului „Rusia Unită”, Alexei Lisovenko, sustine ca simbolul a fost preluat cu acordul francezilor. Cu toate acestea, președintele La Manif pour tous neaga acest lucru. Ludovine de la Rochère spune ca nu este adevărat: „Nu ne-am dat consimțământul” .

  2. mai degraba incearca o identificare simbolica a partidului putinist cu miscarea franceza. oricum in franta putinismul are cei mai multi adepti, via le pen.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here