O fată, Alexandra, trădată de Stat. Indecența Ecaterinei Andronescu

  2
  ecaterina andronescu

  „Eu am învățat de acasă să nu mă urc cu un străin în mașină”, a spus azi Ecaterina Andronescu, unde altundeva decât la televiziunea de hazna Antena 3.

  În contextul tragediei Alexandrei, declarația Ecaterinei Andronescu este scandaloasă. Nu despre Scufița Roșie este vorba în această dramă, ci despre o fată bine-crescută, curajoasă și inteligentă, care apare in fotografii încheiată până la gât, și care a fost trădată de nesimțirea și, probabil, chiar de complicitatea unor reprezentanți ai Statului român: polițiști, procurori și angajați ai Serviciului 112.

  Vocea Alexandrei nu poate decât să te cutremure prin puritate, bună-cuviință… cum îi zicea copila „domn” individului care o răpise, cum a spus de câteva ori „va rog” autorităților, numai ca să miște inimile si cugetul angajaților de la 112 și de la poliție. O tulburătoare analiză a dialogurilor dintre Alexandra și cei care trebuiau să o salveze găsiți pe Hotnews.ro: Criminolog italian analizează apelurile Alexandrei la 112: „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută e tratată cu o răceală dezarmantă.

  Despre asta este vorba, Ecaterina Andronescu. O fată curată, Alexandra, trădată de Stat.

  Print Friendly, PDF & Email

  2 COMENTARII

  1. La noi, numai cu sacrificii umane ( ca la începuturile Creștinismului…) se poate rezolva câte un fenomen lugubru, devenit cronic din cauza societății prea permisive.
   Eventual cu acest scandal rușinos să se conștientizeze colaborarea criminală între instituțiile statului și rețelele mafiote din România – motivul pentru care miliția, justiția și alte carteluri de stat-colonizat apără infractorii și fugăresc-gazează-penalizează oamenii cinstiți !!
   Este formula bolșevic-rusească pentru încălecarea și supunerea populației !!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here