O plimbare muzicală în timp

  0

  M-am pierdut în YouTube căutînd ceva şi din link în link am ajuns la cu totul altceva. Apoi m-am amuzat, mi-a venit o cu totul altă idee decît cea care m-a trimis pe YouTube iniţial şi am căutat mai departe. În cele din urmă am strîns o colecţie de şase clipuri din filme muzicale mai vechi şi mai noi. Toate filmele sînt bune, merită văzute şi toate spun cu har şi umor cîte o poveste captivantă. Nu mai reuşesc să realizez partea finală şi cea mai importantă: o prezentare a acestor clipuri şi a celor şase istorii urmărite de aceste filme. Asta e… am un deficit de energie în această seară.

  Înşirui cele şase clipuri fără nici o introducere sau descriere. Chiar şi aşa, tot sînt o plăcere de vizionat. Le-am ordonat în ordinea perioadelor istorice ecranizate, de la vechi la nou. Cel puţin aşa formează o plimbare muzicală în timp.

  Va întreb: aţi văzut filmele din care provin aceste clipuri? Care sînt inspirate de evenimente reale? Un weekend plăcut la toată lumea…  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentSă fie satanic chiar atît de rău? (1)
  Articolul următorDurban II – Boicotul Italiei
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here