Oile au ocupat Atlanta

  0

  Ocupați New York a făcut pui și în Atlanta, Georgia. Între 200-300 de oi s-au adunat într-un ţarc și au demonstrat. Au demonstrat „democrația directă”. „Adunarea generală” șade cuminte pe iarbă în jurul păstorului cu megafon.

  Păstorul se numește „facilitator” și le vorbește „adunaţilor”. Adunaţii repetă în cor fiecare frază care iese din megafon. Din când în când ia cuvântul și câte un adunat. Adunaţii repetă în cor fiecare frază.

  Khmerii Roșii din Cambodgia au folosit același procedeu în lagărele de reeducare: prizonierii, adică învățători, ingineri, țărani, meșteșugari, participau zilnic la sesiuni de dezvățare a vechilor deprinderi și de învățare a noilor reguli, iar memorizarea se făcea prin repetarea în cor a sloganelor transmise de facilitator. În Cambodgia, educația cu megafonul a lăsat în urmă 2.5 milioane de cadavre repetente.

  Dar avangarda revoluționară din Atlanta este formată din elevi silitori, reeducați cu succes de colegiile și universitățile americane. Aici, repetentul nu este lăsat să vorbească adunaţilor. De exemplu John Lewis, erou local al luptei pentru drepturi civile din anii ’60 și deputat Democrat simpatizant al mișcării „ocupați Atlanta”.

  Când marxiștii ajung la putere, idioții utili devin balast inutil.

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentTriumful imaginii asupra realității
  Articolul următorCiclism „made in China”
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here