Preşedintele Adunării Generale al ONU: „Fidel Castro e aproape un sfînt!”

  6

  Încă un indiciu despre ce a devenit Organizaţia Naţiunilor Unite la 6 decenii de la adoptarea Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului:

  Miguel D’Escoto, Preşedintele Adunării Generale a ONU, l-a omagiat pe Fidel Castro de Ziua Interaţională a Justiţiei Sociale, spunînd că tiranul cubanez este omul care se apropie cel mai mult de statutul de sfînt.

  Din trascrierea dicursului lui Miguel, de pe pagina oficială a Organizaţiei Naţiunilor Unite, citim cu interes şi tovărăşesc entuziasm:

  Rămîn îndatorat – cred ca toată lumea îi este datoare – lui Fidel Castro ca unui om care şi-a dedicat viaţa practicînd şi promovînd fără răgaz SOLIDARITATEA cu oamenii asupriţi din întreaga lume.

  Mai mult decît un erou, Fidel Castro este este omul care se apropie cel mai mult de statutul de sfînt în lumea noastră plină de suferinţă.

  castro-e-un-sfintSfînt, zici?

  Un cubano-american vizitează Memorialul Cubanez, un cimitir simbolic in Tamiami Park din Miami, Florida pe 6 februarie, 2009. Exilaţii din Cuba au pus peste 10.000 de cruci în acest parc pentru a onora pe cei dragi care au murit luptînd împotriva guvernului lui Fidel Castro sau încercînd să fugă în SUA. (Reuters/Carlos Barira)

  .

  Alte indicii despre ce, de ce şi pentru ce este ONU, avem aici, aici şi aici
  Gatewaypundit

  Print Friendly, PDF & Email

  6 COMENTARII

  1. Doar se apropie? E sfant, e un martir al luptei impotriva capitalismului inuman si crud. Cred ca-i putem adauga la lista de sfinti a tovarasului Miguel D’Escoto si pe urmmatorii oameni de bine: Che Guevara, Mao Zedong, Pol Pot, Marx, Engels, Stalin, Lenin. Evident, cel mai recent sfant e Barack Obama.
   Oare cine sunt diavolii? Propun o lista: Joseph McCarthy, Ronald Reagan, Margaret Thatcher, George Bush.

  2. Mă întreb, la cetele tradiţionale ale sfinţilor (mucenicii, mărturisitorii, cuvioşii, apostolii, ierarhii, prorocii, doctorii fără de arginţi, sfinţii imnografi, sfinţii iconografi, nebunii pentru Hristos) oare ce nouă ceată s-ar putea adăuga pentru a-l putea cuprinde pe Lider Maximo? Ceata sfinţilor excomunicaţi sau a sfinţilor atei?

  3. Nu Houston, este doar un tartor in sutana.

   Antisemit si antimerican, sandinistul declarat Miguel D’Escoto Brockman, preot Maryknol (nascut in Statele Unite, dar cu nationalitate nicaraguana) a fost ales Presedinte al Adunarii Generale a ONU pentru sesiunea 2008-2009 cu ajutorul deschis al Grupului Statelor Islamice.

   Primirea pe care i-a facut-o lui Ahmadinejad in aula Adunarii Generale a ramas de pomina.

   miguel-de28099escoto-and-ahmadinejad

   Miguel D’Escoto Brockman si Ahmadinejad

  4. UNESCO’s Grotesque Embrace of Che Guevara

   With an impeccable instinct for venerating murderous thugs, the United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO) has now added to its Memory of the World Register the writings of Cuba’s Ernesto “Che” Guevara. That means that the documents generated by Che during his bloody career will now be treated as historical treasures, protected and cared for with the help of UNESCO. What’s next? The teachings of Stalin and Pol Pot?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here