Prestez servicii celui care îl bate pe Nick Sandmann

  2

  Saturday Night Live este o veche emisiune americană de televiziune specializată în satiră și umor. SNL a devenit, de-a lungul anilor, o instituție în domeniu și numeroase nume consacrate în arta comediei și-au făcut ucenicia la SNL: Bill Murray, Chevy Chase, John Belushi, Eddie Murphy, Mike Myers, Chris Rock și lista poate continua.

  SNL a fost întotdeauna ireverențios indiferent de modele politice ale timpului și a satirizat la dreapta și la stânga, dar pe ansamblu a fost și este o instituție liberală, cu preferințe ideologice din ce în ce mai saturate, în timp, de preceptele ideologiei „progresiste”. În ultimii zece ani SNL a devenit un fel de Urzica americană (mă refer la revista de satiră din România comunistă).

  Fast forward și ajungem în prezent: Sarah Beattie, autor de scheciuri pentru SNL, trimite un tweet în care anunță că se oferă să sugă mădularul oricui îl va lua la pumni pe Nick Sandmann de la Covington Catholic School (adolescentul căruia i-a fost înscenată linșarea mediatică din aceste zile).

  În basme, atunci când vine timpul împreunării, împăratul inaugurează o competiție pentru suitorii prințesei: cine aduce elixirul X sau îl răpune pe balaurul Y o va lua pe prințesă de soție. Ideea de bază este: accesul la ceea ce este mai frumos și nobil se obține săvârșind o faptă eroică în folosul comunității.

  În realitatea progresistă, atunci când e nevoie de înfierare și asmuțire împotriva dușmanului cu șapcă (la propriu, sărmanul tânar avea pe cap o șapcă MAGA), prințesa colindă străzile acostând pe oricine cu oferta ei obscenă. Ca o târfă răzbunătoare.

  Acesta e nivelul la care se coboară ielitele.

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentThe benefit of the doubt? Da, dar nu pentru căței. Cazul elevilor de la liceul catolic Covington
  Articolul următorCum se face de râs tehnica militară rusească în Siria
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  2 COMENTARII

  1. Elitele sunt cele care nu se coboară !!

   Asemenea „valuri mediatice” fac parte dintre numeroasele scursori ale sistemului „hai să ne aflăm în treabă, dacă tot avem internet”…

   E un mijloc de tâmpire a tineretului mult peste ștacheta prezentată atât de savuros de către Ion Creangă cu „mi-ți-vi-li….”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here