Prezentatoare de ştiri din Rusia îi arată degetul lui Obama

  8

  Tatiana Limanova, prezentatoare de ştiri la REN TV : „Dmitry Medvedev a devenit astăzi preşedintele Organizaţiei de Cooperare Economică Asiatic-Pacifică. Anterior, postul a fost deţinut de preşedintele american Barack Obama (degetul mijlociu ridicat). La conferinţa de presă ţinută în Honolulu, capitala Hawaii, Medvedev a vorbit şi despre co-operarea cu americanii în privinţa sistemului de apărare antirachetă. Pînă în prezent, negocierile dintre Rusia şi SUA nu au dus la…”

  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentHahal diktatură!
  Articolul următorLily
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  8 COMENTARII

  1. Tatiana a fost data afara, dar va ajunge consilier pe probleme media la Kremlin. Un deget aratat cand trebuie, te poate ajuta sa faci un salt urias, nu numai un pas inainte.

  2. Sunt trist :(….. Se pare că intenţia Tatianei nu a fost să-i arate respectul cuvenit tovarăşului Obama. De fapt ea ar fi crezut că nu e în cadru, imagini de la conferinţă fiind televizate în schimb, şi degeţelul era adresat echipei tehnice din fundal care făcea mişto de ea pentru o bâlbă făcută anterior. Dar povestea e tare 😀

   Responses to the Russian video in the American blogosphere range from marriage proposals and offers to get Tatiana on Fox News to ş…ţ

  3. Ehhhh…..ce trebuie să înţelegem din asta? Păi trebuie înţeles că Putin e really pissed, şi că supărarea se transmite „mai jos”. După cum îmi zicea şi amicul meu Steve, dacă declanşează ăştia, americanii, războiul cu Iranul, its gonna be really fucked up. Şi încă, cu cât întărzie declanşarea războiului, cu atăt mai nasol va fi acesta.
   Emil, sorry pt pesimismul acestui post, ştiu că tu eşti un jovial. Dar chiar cred sincer ce scriu aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here