Revoluția demnității

  2

  ICTV este un post de televiziune privat din Ucraina. A început să emită în 1992, iar din 9 martie 2014 semnalul acestui post tv nu mai poate fi recepționat în Sevastopol.

  Filmul „Revoluția demnității” a fost realizat de ICTV, difuzat pe YouTube în ziua de 8 martie, iar acum e disponbil și cu o subtitrare în engleză. Este primul documentar despre Euromaidan.

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentO condamnare cât 10 calificări
  Articolul următorIt's about culture, stupid!
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  2 COMENTARII

  1. Ucisi de sniperi. Cata lasitate! Acuma stim si noi raspunsul la „cine-a tras in noi dupa 22?”.

  2. Adi, culmea e că și la Caracas, manifestanții anticomuniști erau uciși în același fel și cam în același timp cu cei de la Kiev – dar ]n cazul venezuelean, de lunetiști cubanezi. Ce înseamnă dom’ne școala sovietică de criminali…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here