Se caută informatori harnici, capabili, cu iniţiativă cetăţenească

  2

  Doresc pe această cale să mă adresez direct cititorilor noştri, tuturor cetăţenilor patriei noastre cu chemarea de a da dovadă în aceste zile fierbinţi de un înalt spirit patriotic şi revolutionar.
  Este necesar ca fiecare cetăţean să sprijine şi să informeze cu toată răspunderea organele de partid şi de stat despre orice abatere de la etica şi echitatea socialistă de care are cunoştinţă. Indivizi cu moralitate îndoielnică, divorţaţi, cu reşedinţa sau domiciliul în străinătate sau cu legături cu cercuri imperialiste reacţionare, care îşi vînd ţara pentru un pumn de dolari sau de alte valute, care sînt cunoscuţi în colectiv pentru opinii denigratoare la adresa noii ordini de partid şi de stat, toţi aceşti adevăraţi duşmani ai poporului trebuie să fie îndepărtaţi neîntîrziat din rîndurile noastre.
  Să acţionăm cu toate forţele, să dăm o ripostă hotărîtă celor care vor să ameninţe integritatea şi independenţa patriei noastre oriunde s-ar ascunde aceştia, printre colegi sau şefi, printre prieteni, vecini sau rude!

  Ca urmare a solicitării Ministerului Administraţiei şi Internelor în vederea îndeplinirii obiectivelor stabilite prin Memorandumul privind măsurile necesare pentru actualizarea listelor electorale permanente, adresez cetăţenilor municipiului Bistriţa rugămintea să ne semnaleze cazurile în care există cetăţeni care se află pe aceste liste şi sunt în una dintre următoarele situaţii:
  1. persoane decedate;
  2. persoane care şi-au pierdut dreptul de a vota;
  3. persoane care au obţinut statutul de cetăţean român cu domiciliul în străinătate;
  4. persoane care au pierdut cetăţenia română;
  5. persoane al căror act de identitate a expirat şi nu a fost reînnoit;
  6. persoane care şi-au schimbat domiciliul fără a fi radiate din lista localităţii rezidenţei anterioare;
  7. persoane care se identifică la un domiciliu într-un număr ce nu se corelează cu suprafaţa locuibilă şi numărul de camere ale imobilului;
  8. persoanele care şi-au schimbat numele prin căsătorie, divorţ, pe cale administrativă;
  9. persoane cu reşedinţa / domiciliul în străinătate.
  Aşteptăm aceste informaţii la sediul Primăriei municipiului Bistriţa, din Piaţa Centrală nr. 6 sau pe adresa de e-mail: primaria@primariabistrita.ro
  Primarul municipiului Bistriţa
  Ovidiu Teodor Creţu
  http://www.primariabistrita.ro/portal/bistrita/ziar/portal.nsf/AllByUNID/4BA2C90CD5F3E80AC2257A59002A31F0?OpenDocument

  Print Friendly, PDF & Email

  2 COMENTARII

  1. Ciracii lui Mircea Dogaru se potrivesc perfect cerintelor: harnici la strigaturi si hamaieli, capabili sa „bage Romania in haos”, civici pentru ca vor desfiintarea GDS, ANI, CNSAS, DNA.

  2. Abia asteptam”minirecenzorul”sa-i povestesc ca vecinii stau mai multi in apartamente si nu platesc intretinerea pt toti. Se pare ca n-o sa mai ajunga, trece DNA-ul pe la Primarie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here