Stânga universitară: semnături pentru Statul Islamic

  1

  Dan Joseph este un jurnalist american care lucrează pentru Media Research Center, o organizație din Statele Unite ale Americii preocupată de neutralizarea propagandei de stânga din mass-media nord-americană. Cititorii ILD îl vor recunoaște ca fiind cel care, nu cu mult timp în urmă, a reușit să arunce în ridicol opțiunile avortiste ale studenților americani de la George Mason University din Fairfax, Virginia. Atunci a reușit să strângă semnături în favoarea unei petiții care cerea statului autorizarea avorturilor în al patrulea (!) trimestru de sarcină. De această dată, Joseph s-a dus în campusul aceleiași universități pentru a vedea câtă deschidere au studenții față de terorismul islamist marca SIIL.

  În acest moment, guvernul Statelor Unite încearcă să își dea seama ce trebuie făcut cu oribila grupare teroristă Statul Islamic în Irak și Levant (SIIL). ISIL este, evident, unul dintre cele mai groaznice grupuri teroriste care au fost vreodată pe fața Pământului, dar, vedeți voi, nu sunt atât de sigur că americanii știu exact ce este. Pentru a-mi testa teoria voi încerca să conving mai mulți oameni să semneze o petiție care promite sprijin pentru SIIL și care solicită președintelui Obama să nu îi bombardeze pe teroriști, ci să îi ajute. Știu ce veți spune, „cine ar fi într-atât de prost încă să semneze o petiție în sprjinul SIIL?”. Astăzi suntem în campusul universitar al George Mason University și vom afla răspunsul la această întrebare.

  Ce le spune Dan Joseph acestor tineri pentru a-i convinge să semneze o petiție în favoarea Statului Islamic? Nu mare lucru – nu face altceva decât să reia ponositele lozinci ale stângii progresiste, obsedată de pacifism și de sabotarea tuturor eforturilor de război depuse de Statele Unite ale Americii.

  „(Teroriștii n.t.) sunt oameni ca mine și ca tine. (…) Dacă îi vom susține în loc să îi bombardăm, credem că putem evita războiul și, știi și tu, ei sunt ca noi, numai că… fac mai multe decapitări. Dacă îi vom susține, poate se vor opri (din decapitarea altor oameni n.t.). (…) Să dăm o șansă păcii!”

  Deloc surprinzător, metoda funcționează și se găsesc destui studenți care să semneze o falsă petiție a jurnalistul de la MCRTv. În numele păcii și înțelegerii dintre popoare.

  În ochii lor, decapitarea jurnaliștilor americani James Foley și Steven Sottlof – pe care unul dintre studenți îl consideră „agent Mossad” – este irelevantă. Nu contează nici nenumăratele articole și reportaje video despre atrocitățile comise de Statul Islamic sau incredibila suferință la care sunt supuși cei care ajung la mila jihadiștilor. Simpla audiție a formulelor magice progresiste îi face pe acești studenți să se ralieze apelului de a sprijini terorismul islamic din Orientul Mijlociu. Chiar de 11 septembrie 2014, la 13 ani de la săvârșirea celui mai sângeros atac terorist din istorie.

  America lui Barack Obama, un președinte deloc convins că Statul Islamic este o amenințare care trebuie înlăturată cât mai repede posibil.

  P.S. Poate cel mai idiot schimb de replici din înregistrarea de mai sus este cel dintre D. Joseph și un tânăr care îi semnează petiția, deși pare să aibă unele rezerve în privința grupării teroriste.

  Dan Joseph: Războiul nu este un răspuns.

  Student: Nu, nu este, dar nici decapitările nu sunt un răspuns.

  Dan Joseph: Depinde și de întrebare!

  Tânăr: Mda, ai dreptate…

  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here