Știința nucilor de cocos

  7

  Sfaturi de viață din universul Stângii: fumatul de marijuana ar putea duce la deshidratarea vaginului și de aceea este indicat să vă lubricați cu ulei din nucă de cocos. Așa recomandă Julie Holland, psiho-farmacologistă din New York, într-un articol din renumita publicație VICE.

  Țigările cu marijuana mă excită sexual. Credeam că e din cauza faptului că am avut relații cu atâția drogați încât am ajuns să asociez mirosul de dihor al marijuanei cu actul sexual, dar se pare că există oarece motivație științifică în spate.

  Ah, ȘTIINȚA! E o lubricare științifică, deci suntem de partea Binelui, cu Einstein, madam Curie și laboratoarele NASA.

  Mă bucur că noi românii nu suntem mai prejos, doar avem reprezentanți științifici în parlament: acel partid care luptă împotriva diabetului și otitei, cu accize contra zahărului și reglementări de decibeli pe metru pătrat.

  În lumina dezvăluirilor din VICE, e momentul să facem ceva pentru combaterea deshidratării vaginale. Rog partidul științific să lupte în parlament pentru trecerea uleiului din nucă cocos în nomenclatorul de medicamente compensate, iar pentru tineri să fie înființat programul „Primul litru pe lună gratuit!”.

  VICE: Smoking Weed Might Be Drying Up Your Vagina

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentStatele Unite câștigă războiul economic cu China și în India
  Articolul următorPolițistul în posesia a treizeci de tweet-uri incriminatorii
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  7 COMENTARII

  1. Nu stiu, am innebunit cu totii?
   De la Maniu si Coposu si de la apostolatul si echilibrul remarcabil al doamnelor Cernea si Barbus, la discutii depre lipsa de organ pentru Hristos a asiaticilor, la imprecatiile dintre galerii si citari scabroase de pe VICE?!?! Bun, aia is dusi cu capul, dar de ce sa ne tom minunam de ce prostii mai scot aia? Facem un fel de wingnuts versus moonbats? Ce rost are. Ce relevanta are. La ce ajuta?
   Serios?!!!!
   Asta e conservatorismul autohton?!?
   Au degajat terenul anarho-libertArienii si alt-righterii iar acum ne setam la nivelul de bottom feederi pe model si pe subiecte de peste ocean??!! Pai nu ne mai mira ca urbanii merg la usr si plus iar ruralii si conservaorii sociali merg la psd. Imi pare rau, sunt dezamagit. Mi-as dori ca doamna Cernea sa se implice mai mult, o respect in mod deosebit.

  2. Undeva sus, sub titlul site-ului, se spune: „lumea asa cum este”. Din pacate lumea din prezent este in prea mare masura si asa cum am relatat in aceasta insemnare. Nu pot sa ignor acest lucru, chiar daca uneori sunt instante vulgare. De fapt vulgaritatea a devenit o chestiune de principiu pentru Stanga. Pentru mine a devenit o chestiune de principiu sa imi bat joc de ea. De ce sa pretindem ca nu exista, sau sa ne ferim din pudoare? Nu am face decat sa fluturam steagul alb al capitularii, din nisipul unde ne-am ascuns capul. Iar vulgaritatea se va rostogoli in continuare peste noi, pina cand si acel stegulet alb va fi ingropat. De aceea, in loc sa adopt o atitudine de pudibond, fac ceea ce orice om revoltat ar face: arunc noroiul inapoi.

  3. Sunt total de acord cu coment. 3//
   Ptr. 2// – noi aicea discutăm mai relaxat, că furia permanentă face rău la ten ca și lenea programată… Câteodată ne mai lămurim intern chiar discutând pe toate fețele aspectele problemei, mai ales când mai mulți contribuie cu voroveala ! Iar legat de asiatici, vă mai așteptăm cu informații după ce stați acolo câteva luni, în cât mai multe unghere……..

  4. Lupul Albinelor

   Cuvântul „cenzură” ar fi adecvat dacă ar exista vreun „drept la exprimarea pe ILD”.
   Dar nu este cazul.
   Aici noi stabilim cum să se să discute cu noi.
   De ce?
   Pentru că noi am construit acest site, cu mult studiu și multă muncă, și nu credem că trebuie să acceptăm musafiri care vin să se rățoiască la noi, fără să înțeleagă despre ce vorbim aici (și fără a da semne că măcar încearcă). Ne bucurăm de oaspeți, dar și ei trebuie să îndeplinească, spre a fi găzduiți, criteriile noastre de formă (buna cuviință în exprimare) și de fond (o minimă relevanță a comentariului pentru discuția în care este plasat).

   Da, comentariul tău anterior a fost șters.

   Poate că am fi putut să-ți răspundem, să te ajutăm să-ți lămurești niște confuzii, dacă te-ai fi exprimat totuși cu un minim de politețe.

  5. Doamna Cernea,
   Foarte bine ca scrieti ce scrieti.
   Altfel cum as sti ce se intampla in tara mea natala?

   In plus articolul e foarte haios.
   Avem nevoie si de un pic de umor ca sa ne inveseleasca zilele gri si reci de iarna.

   Cheer up!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here