Concluzii la Procesul Vișinescu și nevoia unei politici istorice a României

Print Friendly, PDF & Email

FOTO: Inquamphotos.com/ Octav Ganea

Alexandru Vișinescu este reprezentativ pentru regimul comunist și nu putem decât să sperăm că acest proces va constitui un precedent pentru condamnarea altor torționari și pentru judecarea dosarelor mineriadelor și Revoluției.

România are nevoie de o politică istorică și nu trebuie să o inventeze, are eroi, nu trebuie decât să îi cinstească.


14 februarie 2016, By Alexa

Vezi și:
Declaraţia lui Victor Rădulescu-Pogoneanu din 2 decembrie 1961 (Text integral)

The following two tabs change content below.
Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

Un gând despre “Concluzii la Procesul Vișinescu și nevoia unei politici istorice a României

  1. Mihai Micutu Pentru neamurile mele e tardiv , nici gardienii sistemului de detenția de pînă în 64 nu au minusuri penalizate atît în vechimea de muncă cît și în grade respectiv în pensiile care le încasează .
    Nu fac referire nici la copiilor care avînd o așa de bună origine sănătoasă au urcat pe scara non valorilor PCR/armată/meliție /secu/ facultăți (gen Drept/comerț exterior/…. ) si ulterior au răsărit din neant ca specialiști după 89 prin liota de conexiuni a înaintașilor lor !

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.