Hristos a Înviat!

Print Friendly, PDF & Email

Spunea Sfântul Apostol Pavel – “Dacă Hristos n-a înviat, atunci zadarnică este propovăduirea noastră, zadarnică este şi credinţa voastră.”

Dar noi știm și mărturisim că Mântuitorul Iisus Hristos nu a rămas în mormânt. Și dacă a înviat, și dacă este înviere și pentru noi, așa cum spune Sfânta Scriptură și mărturiseste Biserica, atunci nu mai sunt zadarnice nici propovăduirea cuvântului lui Dumnezeu, nici credința noastră, nici faptele cele bune. Acum, prin Înviere, viețile noastre capătă un sens deplin, un sens care duce către veșnicie în Rai, alături de Mîntuitorul nostru Iisus Hristos. Spre nesfârșita fericire, vom trăi veșnicia noi și cei dragi ai noștri.

Acum bucuriile noastre pot fi depline, acum toate cele bune ale vieții noastre pamântești capătă un sens, acum, cu Învierea Domnului Nostru Iisus Hristos, stim că viețile noastre sunt împlinite!

Vă urăm din toata inima să aveți sărbători pascale fericite și vă spunem iarăși, cu multă bucurie,

Hristos a Înviat!

The following two tabs change content below.
Preot Alexandru Coman

Preot Alexandru Coman

Hirotonit preot în anul 1994, Parintele Alexandru Coman este și absolvent de Psihologie, specializat cu Master în Logopedie (Terapii și compensare în tulburările de comunicare), membru în Colegiul Psihologilor, având și cursuri post-universitare de Jurnalism/Publicitate (anul 2001), timp în care a slujit neîntrerupt în Biserică.

2 gânduri despre “Hristos a Înviat!

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.