Mahmoud Abbas, șeful Autorității Palestiniene, agent KGB. Vă mirați?

Print Friendly, PDF & Email

Presa israeliană a dezvăluit că Mahmoud Abbas, alias Abbu Mazen, șeful Fatah, șeful Autorității Palestiniene, era agent KGB în Siria în anii 80.

Informația provine din documente aflate în arhiva Mitrohin, o sursă cât se poate de credibilă.

Vasili Mitrohin, așa cum se știe, a lucrat timp de decenii la KGB la arhive. La un moment dat, singur, fără a discuta asta cu nimeni, el și-a dat seama că ceea ce făcea instituția la care lucra erau numai crime, ticăloșii și drăcovenii. Și tot singur, fără a spune nimănui, a început să facă fotocopii ale hartiilor care îi treceau prin mână și le-a ascuns în dacha sa, sub dușumea. În 1991, s-a suit în tren și s-a dus la Riga, unde a încercat să discute cu omul serviciilor de la ambasada SUA. A dat de un fraier, care nu l-a crezut. Atunci, Mitrohin s-a dus la britanici; omul MI6 de acolo a înțeles importanța arhivei lui Mitrohin, și l-a ajutat să o scoată din Rusia și să-și aducă și familia la adăpost în Anglia, alături de el.
Arhiva Mitrohin conține documente despre agenți KGB din lumea întreagă.

Așasar, și Mahmud Abbas era unul dintre aceștia.
Și, de vreme ce în anii 80 era, o mai fi și acum. Pentru că, nu-i așa:

“There is no such thing as a former KGB man.” – Vladimir Putin

Și, cine poate ști mai bine decât Vladimir Vladimirovici asemenea chestii?…

Vă mirați?

Nu ar trebui.

Între noi fie spus, erau deja destule informații oficiale din care rezulta că Abbas nu are cum să nu fie KGB. E suficient că a studiat la Univ. Lumumba, Moskva.

Dacă totuși v-ați mirat, vă recomandăm să citiți tot ce a scris Pacepa despre agentul KGB Yasser Arafat, și, măcar ceea ce am publicat noi pe ILD despre cordonul ombilical ce leagă „cauza palestiniană” și terorismul islamist contemporan de serviciile secrete sovietice.

Istoria cu susul în jos (2) – Rădăcinile comuniste ale terorismului palestinian

Despre ficțiunea denumită „poporul palestinian”

Adevăraţii sponsori ai terorii. Păpuşarii de la Moscova. (Wiliam F.Jasper)

Adevăraţii sponsori ai terorii – ura jihadistă împotriva Americii

VIDEO Vladimir Tismăneanu despre „Dezinformarea, o carte dogoritor de actuală” | Larry Watts şi ura împotriva lui Mihai Pacepa

Sorin Breazu: „Dezinformare”, noua carte a lui Pacepa arată cum poate fi subminată libertatea şi religia

De la Marx la Mohamed – Rusia și terorismul islamic

Rusia și terorismul islamic

The following two tabs change content below.
Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

2 gânduri despre “Mahmoud Abbas, șeful Autorității Palestiniene, agent KGB. Vă mirați?

  1. Azi e 11 sep.
    Nu strică să ne amintim ce a zis Litvinenko – dezvăluirea pentru care a fost omorât. Litvinenko (fost colonel FSB care a ales libertatea) a zis că Ayman al Zawahiri, Number 2 din Al Qaeda, a fost antrenat de FSB în Daghestan/Afganistan, timp ce c p 6 luni, în 1996-1997.

    http://www.businessinsider.com.....nce-2014-6

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.