Terorism și încălzire globală

  Print Friendly, PDF & Email

  Noul atentat din San Bernadino, California, ne-a luat pe toţi pe nepregãtite. E greu de înţeles! Doar ce se luaserã hotãrâri în lupta împotriva încalzirii globale, ceea ce în sine e o victorie atât împotriva acesteia cât şi, pe cale de consecinţã, împotriva terorismului islamic, cã stim toti (e logic dealtfel) cã încãlzirea produce terorismul, cum a lãmurit şi B. Obama,. Aşadar lupta împotriva încãlzirii globale e în toi şi efectele ar trebui sã se simtã deja, sã avem o iarna rece şi sã se şi linişteascã musulmanii. Acum, iarnã rece cam avem (mulţumim domnilor presedinţi progresişti) ar trebui sã înceteze şi musulmanii. Pânã la urmã.
  Încerc o explicaţie: probabil în San Bernadino efectele încãlzirii globale încã se simt prea puternic şi asta îi cam ia de cap pe sãracii rezidenţi de religie islamicã. Ce e însã şi mai greu de înţeles e cã, dupa spusele tatãlui unuia dintre atacatori, tânãrul faptas era un musulman credicios practicant care tocmai venise din Arabia Saudita. Informaţia asta dã ultima loviturã oricarei explicaţii logice: era practicant al religiei pãcii, venise din ţara de origine a acestei religii pacifiste şi, chiar aşa fiind, tânarul Sayed Farook a comis-o. Cum poţi sã explici asta? E practic imposibil!

  The following two tabs change content below.
  Preot Alexandru Coman

  Preot Alexandru Coman

  Hirotonit preot în anul 1994, Parintele Alexandru Coman este și absolvent de Psihologie, specializat cu Master în Logopedie (Terapii și compensare în tulburările de comunicare), membru în Colegiul Psihologilor, având și cursuri post-universitare de Jurnalism/Publicitate (anul 2001), timp în care a slujit neîntrerupt în Biserică.

  3 gânduri despre “Terorism și încălzire globală

  1. Mda, au tot aminat si s-au rasucit in toate felurile doar-doar n-o sa se vada legatura Islam-terorism. Numai ca se vede, chiar daca nici-un canal de stiri stingiste nu spune adevarul. De fapt amindoi atacantii erau musulmani, aveau relatii cu teroristi musulmani deja urmariti, fusesera prin Orientul Mijlociu etc.
   Asta vine la doar citeva zile dupa ce Obama a reasigurat pe toata lumea ca:
   1) Statul Islamic n-are de-a face cu Islamul, n-au nici-o legatura! 🙂 Probabil n-are de-a face cu Islamul din capul lui care e un fel de inorog alb si stralucitor.
   2) „there’s no imminent threat of any terror attacks” Deci stati linistiti la locurili voastri, Islam = religia pacii si le avem pe toate in control.
   Cica vecinii ticalosilor astia doi au vazut activitati suspecte (primeau tot felul de pachete etc) numai ca le-a fost frica sa raporteze, sa nu fie categorisiti drept ‘rasisti’ si ‘islamofobi’.

  2. Caraghios e ca prostia asta (incalzirea globala e cauza terorismului) e sustinuta ca o marturisire de credinta de toata intelighentia progresista.

  3. Cei mai inteligenti oameni din lume, progresistii si komisarii de la BXL, ar trebui sa explice:

   1) cum se face ca marele imam al europei, merkeloglu-bey, nu mai este dorit de catre poporul german (peste 60% o vor plecata):
   http://www.deutschlandschau.tv.....wgodT8gGSQ

   2) cum se face ca o rasista, xenofoaba, nazista, extremista, va castiga alegerile in franta
   http://www.reuters.com/article.....Gsf6Yk6.97

   3) ce-i cu induiosatoarea poza a lui aylan, simbolul durerii prin care trec adeptii religiei pacii; nu spun ca e o manipulare pro-invazie, nu, e doar un instantaneu al durerii…
   http://bogdanstoica.ro/index.p.....nspiratiei

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.