Cărticica propagandistului rus în Polonia și România. De ce citește Dughin ILD.

Adrian Severin și Miliția Spirituală: anticorupția din România e un complot occidental

Vechea și Noua Stîngă își dau mîna. Din nou.

Ruxandra Ivan – Miliția Spirituală, vorbește așa probabil din prea puțină experiență (deocamdată), experiență care lui Adrian Severin nu îi lipsește.

După ce timp de cîteva minute s-a justificat în fața lui Claude Karnoouh pentru folosirea limbii de lemn, Ruxandra Ivan a teoretizat corupția conform ultimelor cerințe ale relativismului moral – a identificat corect faptul că în România corupția este percepută ca un fatalism, dar un minut mai tîrziu se contrazice și descrie aceiași corupție ca „o determinantă culturală” ce trebuie valorificată, în loc să folosim cu atîta încăpățînare „categoriile occidentale”.

Adrian Severin vorbește prostii cu siguranță din prea multă experiență cu buzunarele altora.

Pentru Adrian Severin, un vestit șpăgar care în urma unui scandal internațional de corupție a fost rugat de socialiștii din Parlamentul European să plece (și a refuzat), a ținut la scurt timp după incident o conferința în care descrie corupția estului drept un mit, o ficțiune, un complot occidental pentru a se menține dominant.

Impunînd această definiție a corupției în toată lumea, occidentul „este cel care se comportă mistic, holistic, intolerant, distructiv şi despotic (cel puţin în relaţiile internaţionale).”

Vedeți și http://inliniedreapta.net/insemnare/militia-spirituala-viitorul-e-in-miinile-voastre-voi-sinteti-elita/

2 gânduri despre “Adrian Severin și Miliția Spirituală: anticorupția din România e un complot occidental

  1. Imi place mult : ” Occidentul e curat, Orientul este murdar! Este imposibil sa fie asa!” Pristanda, europarlamentar – Curat misel! 🙂

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.