Back in the USSR – Anca Cernea discuta cu Alexa Ionescu la Nasul.tv

Print Friendly, PDF & Email

Razboiul Rece nu s-a terminat, dupa caderea Cortinei de Fier Occidentul a lasat complet garda jos, iar noul comunism a infiltrat majoritatea institutiilor occidentale (vedeti teoria hegemoniei culturale a lui Antonio Gramsci).

Rusia isi mascheaza tot mai putin ambitiile expansioniste si propune public Americii un plan de impartire a sferelor de influenta in Europa.

Guvernul instalat la Bucuresti dupa caderea lui MRU serveste intereselor Rusiei.

Exploatarea gazelor de sist ar dauna intereselor Rusiei, a carei nesanatoasa economie se bazeaza exclusiv pe exploatarea resurselor naturale. Prin exploatarea gazelor de sist din Romania, Cehia si Bulgaria, etc, devenind independente dpdv energetic, pretul gazelor ar scadea, iar economia debila a Rusiei ar avea foarte mult de suferit.

Intre timp, presa din Romania este preocupata de poseta Elenei Udrea.

The following two tabs change content below.
Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

5 gânduri despre “Back in the USSR – Anca Cernea discuta cu Alexa Ionescu la Nasul.tv

 1. Anca, Alexa, chapeau!
  Un al doilea episod ft. interesant !
  Ma bucur ca avem un serial: este nevoie de el si ar trebui urmarit de cat mai multi romani (si nu numai).
  Cei care stiu deja, vor avea confirmari in plus, cei care inca nu stiu, vor afla si vor sti. „Ei”, cei care constituie sinistrul „personaj”, vor sti ca stim !
  Important este ce vom face noi cu ceea ce stim despre „ei” ! Important este SA FACEM !!!
  PS
  Multumesc, Costin! 🙂

 2. Asta nu mai este televiziune! Asta este Europa Libera! Sa va ajute Dumnezeu, sa spuneti adevaruri cat mai mult timp si, la cat mai multi!

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.