Conflictul din Gaza explicat într-un minut și 22 de secunde

  Print Friendly, PDF & Email

  Conflictul dintre Gaza și Israel a revenit în actualitate. Părerile sînt extrem de împărţite, dar nici una din părţi nu poate decît să accepte adevărul secvenţei de mai jos (chiar dacă pus într-o formă haioasă).

  Hamas foloseşte palestinienii ca scuturi umane. Pentru Hamas, viaţa palestinienilor nu are nici o însemnătate, importantă este ştergerea Israelului de pe hartă şi uciderea odată şi pentru totdeauna a tuturor evreilor:


  ——————————————————————————————————————-

  În continuare o explicaţie ceva mai lungă (5:34) şi mai detaliată, din partea excelentului blog, Occidental Soap Box, prefaţată astfel:

  Uitaţi tot ce auziți în presă despre „ciclul de violenţă” şi despre „procesul de pace.” Conflictul din Orientul Mijlociu are ca punct central un singur lucru: impunerea islamului. Hamas, ca afiliat al Frăţiei Musulmane, declară deschis scopul său de a constitui califatul islamic în întreaga lume. Lui Hamas, duşman prin definiţie, nu trebuie să i se acorde vreodată circumstanţe atenuante; Hamas trebuie să fie distrus.

  Publicat inițial pe 7 mai 2009.


  Update

  2 gânduri despre “Conflictul din Gaza explicat într-un minut și 22 de secunde

  1. Videoul e mai vechi, tehnica a evoluat! Uite o intervenție chirurgicală de azi 18 noiembrie care cruță o moschee în timp ce curăță o baterie de lansare a rachetelor:

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.