Flash Vals

  Print Friendly, PDF & Email

  Se ia conceptul de mulțime apărută din senin într-un loc public. Locul public e spitalul Sarah Wetsman Davidson din Ierusalim. Mulțimea e formată din patruzeci de studenți ai academiei de muzică și coreografie, tot din Ierusalim. La acestea se adaugă un ingredient clasic – Valsul Florilor de Ceaikovski. Rezultă câteva minute încântătoare de surpriză, emoție și frumusețe.

  6 gânduri despre “Flash Vals

  1. Multumim Emil! Un moment atat de rar, dar atat de binevenit, in care frumosul si sensibilitatea „danseaza” impreuna emotionand profund.

  2. Vreau sa citez aici o reactie la acest video, publicata pe Youtube:

   Alex Huber (in urma cu 2 saptamani}
   I have a dream that one day we will be able to see an event like this from an Arab nation!!!

  3. Vlad @Corneliu,
   Se poate intimpla in Maroc sau in…, adu-mi tu aminte Corneliu de ce tara musulmana inaintata mi-ai vorbit despre care nu crezi ca va cadea in Sharyia ca musca-n lapte?

  4. Silva, haide sa nu exageram. Relativ la lumea araba, Marocul este desigur o insula mai curatica si mai linistita. N-as crede ca are cum cadea in plasa shariei ca forma de guvernare. Are chiar o cladire superba pentru teatrul national, la Marakesh, ceeace m-as indoi ca mai exista in lumea araba. Dar un concert improvizat de acest tip?? Maximum s-ar uita lumea ca la urs…

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.