Hitler la statul-major al USL: „Am fost un dement sincer, nu un borfaș ca voi!”

  Print Friendly, PDF & Email

  Adolf Hitler a pus mâna pe putere în Germania, deși nu se bucura de succesul electoral al Uniunii Social-Liberale, iar opoziția la național-socialism era mai puternică decât ce găsim astăzi în România. PDL-ul este în ruine și celelalte organizații politice chemate la masa negocierilor sunt lipsite de susținere. Cu toate acestea, Hitler a transformat Germania într-un stat totalitar care putea rivaliza cu Uniunea Sovietică. Antonescu și Ponta încă se mai chinuie să scape de Băsescu.

  V-ați întrebat vreodată ce ar spune Führer-ul despre lovitura de stat a Uniunii Social-Liberale? Oare liderul național-socialist ar fi impresionat de ideile pe care le-au pus la înaintare marii strategi ai alianței, Dragnea, Fenechiu și Felix? Sau ar șterge pe jos cu ei pentru prostia de care au dat dovadă?

  Mai jos aveți răspunsul. :mrgreen:

  Nu sunteți buni de nimic, m-ați făcut de rușine! Ați folosit numele meu ca să-l vopsiți pe Băsescu „dictator”! Lumea tremură în fața dictatorilor! Unde s-a mai poment dictator demis prin referendum? Cine ia în serios gogoașa asta în afară de publicul gură-cască al Antenelor?

  Eu am suferit ca să devin dictator! Am fost rănit pe front în primul război mondial, am intrat la pușcărie pentru puciul din 1923 și timp de zece ani am ținut discursuri în toate maghernițele din Germania ca să iau puterea în 1933! Fără televiziuni!

  […]

  Cine este Führer-ul vostru? Două știfturi care împreună nu fac un bărbat! Un cărlan zâmbăreț și o loază somnoroasă!

  Eu am fost iubit de germani! I-am convins să mă urmeze pentru o idee, nu pentru a-mi salva pielea! Am fost un dement sincer, nu un borfaș ca voi!

  Notă: Clipul a fost realizat de USLStatMajor.

  The following two tabs change content below.
  „By accepting punishment, not for any sins, but for our virtues, we betrayed our code and made theirs possible. [...] Theirs is the morality of kidnappers. They use your love of virtue as a hostage. [...] Your enemies are destroying you by means of your own power. Your generosity and your endurance are their only tools. Your unrequited rectitude is the only hold they have upon you. They know it. You don't. The day when you'll discover it is the only thing they dread. You must learn to understand them. You won't be free of them, until you do.” - Francisco D'Anconia (Atlas Shrugged - Ayn Rand, p. 619)

  2 gânduri despre “Hitler la statul-major al USL: „Am fost un dement sincer, nu un borfaș ca voi!”

  1. Varujan Vosganian a avut si el o contributie la informarea Kamerad-ului:

   Cum să-ţi asumi răspunderea pentru sute de mii de decedaţi care rămân vii doar pe listele electorale? Ce e cu toată această uriaşă acţiune de intimidare? Vă e teamă că adevărul iese la iveală şi doriţi cu orice preţ să-l ascundeţi?

  2. Corect ! Hitler a fost un semi-nebun, CONVINS ca face bine Germaniei. Stalin, ca orice bosevic autentic, a fost convins ca-si face bine lui insusi si nimic mai mult. Povestile cu revolutia, proletariatul asuprit, solidaritatea internationala erau doar… povesti. Drept e ca, spre deosebire de istericul Dolfi, papasa era complet normal – un bandit caucazian (NU georgian) ahtiat dupa putere si aflat la locul potrivit in momentul oportun. O usoara paranoia este normala atunci cind joci un poker gigantic la cacealma. Nici cu rusii nu mi-e rusine: i-au furnizat legiuni de tortionari sadici desi vedeau clar ca ii casapeste periodic. Eu spun ca aicea e buba (la rusi): imparatul Commodus a matrasit doua garnituri de favoriti pina cind a treia l-a devansat, „ghicindu-l”.

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.