Înapoi la argument cu Horia-Roman Patapievici (2): „Despre naivitățile noastre”. Invitat, Gabriel Liiceanu

  Print Friendly, PDF & Email

  Dezbaterea “Înapoi la argument” are loc în ultima joi a ficărei luni, la Librăria Humanitas de la Parcul Cișmigiu, de la ora 19:00.

  Horia-Roman Patapievici a reluat în Librăria Humanitas de la Cişmigiu cunoscutele dialoguri „Înapoi la argument”, care au avut o longevitate de 10 ani pe TVR Cultural.

  Ediția a doua a dialogurilor „Înapoi la argument cu Horia-Roman Patapievici” l-a avut invitat pe Gabriel Liiceanu, pentru o discuție „Despre naivitățile noastre „.


  Partea 1

  Partea 2

  Partea 3

  Partea 4

  Detalii despre discuție puteți citi aici.

  Puteți urmări aici prima ediție „Înapoi la argument” cu Horia-Roman Patapievici: „Despre Parabolele lui Iisus”. Invitat: Andrei Pleşu

  3 gânduri despre “Înapoi la argument cu Horia-Roman Patapievici (2): „Despre naivitățile noastre”. Invitat, Gabriel Liiceanu

  1. In 90 am castigat libertatea cuvantului (scris) – comunistii aveau televiziunea. Adica tot o forma de cenzura. Cam la asta s-a rezumat tot.

   „Sa intram pe terenul actiunii politice” – da? Pai atunci haideti pe internet, un post TV poate fi facut foarte usor, e aproape gratuit.

  2. Minunat! Ma intrebam dece sa platim noi pentru prostia altora si sa fim privati de o emisiune care ne facea sa ne simtim tineri si la noi acasa. Inteleg mai mult sau mai putin de 40% din discutiile pe care domnul Patapievici le are cu invitatii sai. Am impresia ca sunt la scoala pe care mi-ar fi placut sa o fac, la facultatea pe care mi-ar fi placut s-o fac. Emisiunile domnului Patapievici ma fac fericita. Multumesc!

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.