Jumping jive

Print Friendly, PDF & Email

Jitterbug pentru dansul din noaptea de an nou şi muzică pentru o societate selectă, fără clase şi exploatatori. Doar pian, suflători, contrabas, tobe. La mulţi ani!

11 gânduri despre “Jumping jive

 1. Dragul meu si dragii mei, curind se face miezul noptii in Romania. De peste Atlantic, o colectie de (glam)rock in costume caraghioase si cu versuri fara noima…
 2. am si eu o dedicatie


  ( Imp, teoria despre cea de’a treia roma nu trebuie sa fie neaparat adevarata)

 3. La multi ani impreuna va doresc!Sa sporiti-la minte,la inima si la suflet,sa infloriti si sa roditi bogat-in viata personala si ca „trupa de soc”,sa aveti si sa aduceti claritate,informatie „nevirusata” si o imagine vie,realista si vibranta a lumii in care traim!Va multumesc pentru deschiderea spre aceasta lume pe care o am,citindu-va,pentru bucuria pe care o simt vazand ca mai sunt oameni care fac cu pasiune si profesionalism ceva pentru semenii lor, pentru simpatia si amuzamentul pe care mi-l treziti prin „incaierarile ” voastre(si-aici trebuie sa recunosc faptul ca mi-e dor de Patruped/zi),pentru ca mi-am schimbat locul de cafea,si lista ramane deschisa:)! Pentru ca se poarta dedicatiile, voila:

  Yanni; Duduk: Pedro Eustache; Violin: Samvel Yervinyan; Violin: Armen Movsessian Live in Concert

  Cu drag, Cristina G.

 4. a trecut anul dar motive de ţopăială îs încă destule…
  Loose marbles

  si simpatica Meschiya Lake

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.