Latma TV: Blame Canada!

  Print Friendly, PDF & Email

  Un clip realizat de grupul satiric Latma TV cu titlul Blame Canada care ironizează furia Autorității Palestiniene + Hamas față de votul negativ canadian din plenul Adunării Generale a ONU. Canada s-a opus acceptării Palestinei ca membru cu statut de observator al organizației.

  Găsesc nimerit acest prilej ca să-mi exprim nedumerirea cu privire la abținerea României de la vot, normal ar fi fost – ținând cont de Kosovo, Republica Moldova, Georgia – să votăm împotrivă. De asemenea țin să îmi exprim admirația pentru poziția Cehiei care a fost singura țară europeană care a votat împotrivă.

  4 gânduri despre “Latma TV: Blame Canada!

  1. @ Daniel Francesco,
   O nedumerire placuta e mai buna decit daca ar fi fost o dumerire deceptionata 🙂

   Daniel, si eu imi exprim aprecierea ca ai gasit asa un articol emotionant: „Baird: Canada stands by Israel’s side”, care ne mai alina sufletul atit de impovarat.

  2. Dupa cum vad eu din logo, porumbelul e in lanturi. Si intr-adevar asa chiar este, numai ca ei, Palestinienii, tin pacea stavilita. Ei tinjesc spre pace, dar una in care sa ocupe Palestina tot Israel, asa ca in harta, fara nicio rusine. Stiu ei ca ONU cam tot asta nutresc…

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.