Ocolul SUA în 60 de ani – de la capitalism la marxism

Print Friendly, PDF & Email

Primele două clipuri video îi prezintă pe ocupanţii marxişti din Philadelphia şi Oakland, California. Al treilea, realizat în 1948, ilustrează câteva concepte de bază ale capitalismului.

De comparat primul grup de tineri cu al doilea grup de tineri. Primul set de idei cu al doilea set de idei. Halucinant.

10 gânduri despre “Ocolul SUA în 60 de ani – de la capitalism la marxism

 1. Am trait s-o vad si pe asta… (scapata de 30 de ani de comunism) sa vad Amerika(!) prabusindu-se in comunism:(((

  Ma uit la filmul asta cu „The Socialist OWS from Oakland” si ma ia cu fiori… parca-i un film de groaza… inca aud rasunandu-mi in urechi „traiasca clasa muncitoare in frunte cu secretarul ei general… ” ooooff!!!… si limba de lemn – cu sunetul dogit… si lozincile… si incompetenta… si nepasarea… si toata distrugerea care a fost… „noi ne facem ca muncim / ei se fac ca ne platesc”… unde sunt TOTI cei ce au trait toate astea?!?

  …si individul ala pseudo-ganditor care-i tot da cu „bourgeoisie” in sus si-n jos…
  …si cel de la sfarsitul filmului care propune sa-i spanzuram pe ciocoi (pe cei nereeducabili – „I’m just kidding”)

  Of!

 2. „Amerika” (TV mini-series 1987) 870 min – Fantasy / Director: Donald Wrye

  America has been bloodlessly taken over by the Soviet Union, leading to slave-labor camps for some, collaboration for others and rebellion for yet others.

  Cei care fac scenariile la ce se intampla: strategii, „astroturfing”… se inspira din filmele de de mana a saptea, oare?:)

 3. ultima replica:

  Centrul InfoAlternative cu siguranta e subiect incheiat pentru tine, dar cei care isi pun mintea la contributie inainte sa scrie nu vor accepta nici comunismul stalinist (cel care a omorat milioanele de oameni de care vorbesti), nici socialismul nazist pe care il adori tu (care a omorat alte milioane de oameni:) dar acest lucru uiti sa-l mentionezi)

  asta nu e intrecere, care a omorat mai putin:)))))

  http://www.facebook.com/infoal.....hare_reply

 4. ps: apropos de Michelle Fields ( reporterita din videoul de mai sus): Matt Damon’s clash with libertarian journalist Michelle Fields on education is a viral hit

  lupta cu ‘telectualii.

  She told us her “inbox has been flooded” with e-mail from teachers, some of it “very vulgar and almost inappropriate.”

  Her boss at Reason.TV, editor Nick Gillespie said he thought she handled herself well in “a real baptism of fire.” He responded to the dustup with a blog post of his own quarrelling with Damon’s assertion that teachers are poorly paid — and in general, he’s happy with the discussion he says it’s provoked.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.