Varanul Felix și-a pierdut pierdut controlul. Își va pierde și averea?

Print Friendly, PDF & Email

O întrebare de bun-simț pusă de jurnalistul Biro Attila – „Cum ați dat 150.000 de dolari pe o proprietate de 60 de milioane de euro?” – l-a scos din minți pe turnător.  În cel mai clasic stil disprețuitor securistic, Felix i-a cerut ziaristului să-i facă o contra-ofertă:

– Auzi băi, cine eşti cu 60 de milioane? Ia vino încoace un pic. Tu ai afirmat, nu? Nu vrei să o iei tu? Dă-mi mie 150.000 de dolari mâine în cont şi ia-o tu, băi.

– Eu nu sunt oligarh, să iau proprietăţile statului…

– Păi ce, oligarhii iau proprietățile statului?! Ce pregătire ai?

– Jurnalist.

– Jurnalist.

– Da.

– Oligarhii iau proprietățile statului?! Mai gândește-te un pic, măi!”

Dialogul este antologic, și merită notate și amenințările voalate la adresa judecătoarei Camelia Bogdan. Judecătoarea nu s-a lăsat intimidată, iar Felix a ieșit de la Curtea de Apel cu o parte de avere sub sechestru și cu un termen de judecată foarte strâns, peste o săptămână.

2 gânduri despre “Varanul Felix și-a pierdut pierdut controlul. Își va pierde și averea?

  1. Lucrurile par scapate de sub control de catre DV.Atentie,omul acesta este aproape de pragul in care va merge pe totul sau nimic ! Este clar ca daca se merge doar pe dosarul ICA , s-a terminat pentru patronul antenelor. Poate sa-si salveze pielea in functie de ce are in „tolba”: daca poate proba ca parlamentul si guvernul au executat ordinele sale,o parte ( oho!) DV isi poate negocia libertatea sa. Pe siguranta nationala. Chestiunea cu Sarkozy va deveni parfum.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.