1.000 de soldați americani ajung în Ucraina săptămâna viitoare

Print Friendly, PDF & Email

Ucraina și Statele Unite vor începe săptămâna viitoare exerciții militare comune. Mai este nevoie doar de aprobarea parlamentului ucrianean. În total, în Ucraina 1.000 de soldați americani vor participa la exercițiile care vor dura cel puțin până în noiembrie 2015.

Exercițiile au fost aprobate deja de guvernul ucrainean și administrația SUA.

Trupele regulate americane vor zbura în Ucraina săptămâna viitoare. În Jaworow, aproape de Lvov, soldații americani vor oferi în primul rând instrucție Gărzii Naționale a Ucrainei.

Conform planului, exercițiul va dura din martie până în noiembrie. Vor participa în total 2.200 de militari, inclusiv 1.200 din Ucraina și 1.000 din SUA. În timpul exercițiilor va fi utilizat echipament militar greu.

Exercițiul face parte din inițiativa diplomatică a Kievului care urmărește să asigure o mai bună securitate a Ucrainei parțial ocupată de Rusia. În această săptămână, Guvernul Ucrainean a apelat de asemenea la ONU pentru intalarea în Dombas a unor forțe de menținere  păcii.

NIEZALEZNA.PL  

 

4 gânduri despre “1.000 de soldați americani ajung în Ucraina săptămâna viitoare

  1. Ma mir ca in-Nobel-atul pentru pace Obambi a acceptat chestia asta.
    Pe de alta parte, daca stirea este reala. m-as simti extrem de bine daca baietii ar face exercitiile in zona Odessa si nu la Lvov.

  2. Obama, prietenul duo-ului Dmitri Anatolievici Medvedev – Vladimir Vladmirovici Putin, ar vinde Ucraina si maine, daca ar putea. Din fericire pentru noi, in administratia americana mai exista „Cold Warriors”, oameni care sunt fie din garda veche anticomunista, fie dintre cei educati de garda veche anticomunista. Ei sunt speranta Europei de est in fata imperialismului moscovit. Daca Obama nu ar mai pune atatea bete in roate, aventura ucraineana s-ar putea termina in doar cateva zile. N-ar fi nevoie nici macar de inarmarea Ucrainei, doar de sanctiuni economice dure, puse de comun acord cu imbecilii eurocrati. Dar Hussein este prorus, antiamerican, antioccidental si nu da doi bani pe Ucraina, Moldova si celelate tari aflate in vecinatatea apropiata a imperiului rus.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.