Andreea Pora: Marko Attila Piszok

Print Friendly, PDF & Email

„Doamna Macovei este frigida. Ea are orgasm doar cand vede oameni dupa gratii. Astept expresia fetei sale cand va fi anuntata sentinta definitiva in cazul meu”.

Zicerea nu-i apartine lui Becali sau altui mitocan mioritic, ci corifeului luptei pentru drepturile coruptilor, Marko Attila. Un barbat adevarat, pe gustul tuturor masculilor politici ai neamului. Condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu, procesul aflindu-se acum la ICCJ, dom’Attila se apara cu singura arma ramasa in dotarea parlamentara: grobianismul cu muc si sfirc. Se vede treaba ca vajnicul ungur cu apucaturi dimbovitene are niscaiva frisoane existentiale cind se gindeste la sentinta. Nu-i bai, celulele de la Jilava au devenit in ultima vreme locul ideal pentru astfel de szemet. Poate-i pune impreuna.

[…]

Minunat si exemplar in toata tarasenia e ca niciun politician roman nu a avut vreo reactie. Nu tu delimitari, nu tu puneri la punct, nimic. Dar ce sa ne miram cind insusi Impecabilul spune ca „Macovei e dusa cu sorcova” si natia tace.

Ca marii barbati sint scosi din minti de Macovei, e bine, inseamna ca a facut ce trebuie. Prost e ca ies la razboi doar cu tomberoane din astea. Atita pot, atita le-a mai ramas dupa ce s-a incheiat numaratoarea lui Nastase.

Apropo de expresia fetei, cea a lui Attila la aflarea sentintei va fi in direct. Vizionare placuta.

Andreea Pora

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.