Apropo de agitatori comuniști și privatizarea TVR

Print Friendly, PDF & Email

Apropo de agitatori comuniști [promovati de TVR n.ed.]. Nu-s nici 3 luni de când TVR-ul ni-l aducea aproape zilnic pe sticlă, pe post de mare expert în geopolitică, pe… Vasile Ernu. Vasile fucking Ernu! Un individ născut în URSS, ideolog de extremă Stânga și participant la toate mișcările de agitațiune și propagandă finanțate de Kremlin în ultimii 5 ani.

Păi dacă vreau să aflu poziția Dughinistă asupra geopoliticii mă duc pe Critic Atac și o citesc acolo. Nu-i nevoie să-mi iei bani cu japca să mi-l aduci pe Ernu pe post.

Și n-ar fi fost o problemă asta dacă Ernu era prezentat în cadrul unei dezbateri în care el să argumenteze poziția dughinistă rusofilă și altcineva să argumenteze pentru poziția normală a României. Nu, nu, nu, nu – TVR-ul ni-l aducea pe Ernu ca mare expert și deci neutru – căci știm foarte bine cât de neutri sunt bolșevicii.
Numai pentru gluma asta și TVR-ul merită scos la licitație pe bursă azi.

(Lucian Vâlsan)

TVR trebuie privatizat! Vasile Ernu promovat la televiziunea p…„Apropo de agitatori comuniști [promovati de TVR n.ed.]. Nu-s nici 3 luni de când TVR-ul ni-l aducea aproape zilnic pe sticlă, pe post de mare expert în geopolitică, pe… Vasile Ernu. Vasile fucking Ernu! Un individ născut în URSS, ideolog de extremă Stânga și participant la toate mișcările de agitațiune și propagandă finanțate de Kremlin în ultimii 5 ani.Păi dacă vreau să aflu poziția Dughinistă asupra geopoliticii mă duc pe Critic Atac și o citesc acolo. Nu-i nevoie să-mi iei bani cu japca să mi-l aduci pe Ernu pe post.Și n-ar fi fost o problemă asta dacă Ernu era prezentat în cadrul unei dezbateri în care el să argumenteze poziția dughinistă rusofilă și altcineva să argumenteze pentru poziția normală a României. Nu, nu, nu, nu – TVR-ul ni-l aducea pe Ernu ca mare expert și deci neutru – căci știm foarte bine cât de neutri sunt bolșevicii.Numai pentru gluma asta și TVR-ul merită scos la licitație pe bursă azi.”(Lucian Vâlsan)Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=GmavJYBKNjU

Posted by Atac Critic la CriticAtac on 2 Martie 2016

 

vedeți și:

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.