Consilierul lui Putin: Este necesar un „imperiu eurasiatic” care să includă ţări precum România

  Print Friendly, PDF & Email

  alexandr dughinConsilierul preşedintelui Dumei de Stat şi un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin, Aleksandr Dughin, a vorbit, într-un interviu acordat site-ului ungar Alfahir.hu, despre crearea unui „imperiu eurasiatic” dominat de Rusia din care să facă parte inclusiv România, Ungaria, Serbia, Slovacia şi Austria, relatează Mediafax.

  Dughin a spus că anticipează sfârşitul statelor-naţiuni și a precizat că ţări precum România, Ungaria, Serbia, Slovacia şi Austria ar putea fi înglobate într-un „imperiu eurasiatic”.

  „Este necesar un imperiu eurasiatic care să contracareze influenţa Occidentului nihilist”, a spus Dugin. El a vorbit despre o „nouă ordine mondială” bipolară, formată, de o parte, din Statele Unite şi Europa Occidentală (condusă de Germania), şi, de altă parte, din Uniunea Eurasiatică, dominată de Rusia.

  „Într-o lume globalizată, este necesar să fie apărate identităţile culturale ale indivizilor, reduşi până acum la fluxuri migratorii”, a spus Dugin.

  Aleksandr Dughin a spus despre formaţiunea naţionalistă ungară Jobbik că mişcarea populistă are o doctrină „realistă”.

  Aleksandr Dugin a fost consilier al Kremlinului, este membru al partidului Rusia Unită, un apropiat al lui Vladimir Putin şi consilier al preşedintelui Dumei de Stat Serghei Narîşkin.

  Tratatul privind constituirea Uniunii Economice Eurasiatice (UEE) a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2015. Noua organizaţie internaţională include Rusia, Armenia, Belarus şi Kazahstan. Kîrgîzstanul urmează să adere în mai.

  4 gânduri despre “Consilierul lui Putin: Este necesar un „imperiu eurasiatic” care să includă ţări precum România

  1. Rade Puricul dar nu e rasul lui. Intalnirea a fost discreta si acum e silit a recunoaste. Intr-o conferinta la Chisinau a ridicat osanale lui Putin care e puternic si a tinut o tirada de cat sunt romanii de slabi, lasi si tradatori. Un discurs anti-national pervers demn de o lichea care este apropiat Clubului de la Roma generator de previziuni malthusiene care nu se indeplinesc si sursa pentru propaganda anti-viata. Teoria lui Thomas Malthus a fost folosita de minti diabolice progresiste pentru a ajuta la fundamentarea unei pseudo-morale a uciderii pentru salvarea viitorului. Cum se impaca asta cu ortodoxismul clamat de Puric? Cum se impaca asta cu veselia intalnirilor cu satanistul Dughin?Cu discursul de la Chisinau? Am auzit ca a fost si turnator la Securitate. E agent sau o coada de topor careia ii plac rublele? Sau un idiot util?

  2. Daca din intamplare vizitati site-ul alternativaromaniei.com aveti grija daca doriti sa comentati ceva.
   Este antieuropean,antioccidental,antisemit(in special anti-evreiesc) in schimb pro-rus si pro Putin..
   Daca incercati sa comentati orice subiect in contradictoriu cu admin site-ului (Adrian Cosereanu) veti avea parte de apostrofari iar urmatoarele comentarii sterse ,masluite sau falsificate.
   Tipic comunist..

  3. xyz ilie
   Pai dupa sigla blogului (steagul communist al Romaniei) iti dai seama ca ala duhneste urat de tot . Si dupa primele 2, 3 propozitii intelegi cu ce specie ai de-a face.

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.