Dan Turturică: Societatea civilă a PSD, în limbă după Putin, reactivată în Piața Universității

Print Friendly, PDF & Email

Toate incidentele din Piața Universității, de aseară (7 noiembrie), au fost provocate de ”societatea civilă” a PSD-ului, reactivată ieri dimineață după ședința organizată de Codrin Ștefănescu.

De acolo au plecat scandările cu ”DNA, CSM, aceeași mizerie”, ”Iohannis, demisia” și chiar diversiunea cu scena (adică exact ce scriam că s-a decis în ședința de la sediul PSD).

Iar faptul că majoritatea acestui nucleu este în limbă după Putin și cerșește finanțări de la Kremlin pentru siteuri și biserici ”cu funcție de veghe ortodoxă”, care să fie construite în nordul județului Brașov, „în zona de contact dintre populația ortodoxă și cele catolice și reformate“, ar trebui să fie un motiv de îngrijorare în plus.

Dar cel mai important de reținut este că misiunea lor principală este să compromită un protest autentic și să-l direcționeze în același sens în care au dus și protestele din ianuarie 2012. Adică spre consolidarea stabilimentului politic transpartinic, corupt, existent.

Vestea bună este că ieri, după cum și anticipam în postarea anterioară, Piața i-a respins cu vehemență.

Vestea proastă este că dacă numărul protestarilor autentici va scădea, aceste grupuri diversioniste vor căpăta și mai mult curaj și vor deveni și mai vocale. Iar până ce Antena 3, RTV și celelalte televiziuni finanțate de mafia transpartinică vor rămâne cu camerele fixate doar pe ei, după cum s-a întâmplat acum trei ani, nu va mai fi decât un pas.

Așa se fură o revoluție! Și nimeni nu știe să facă asta mai bine decât PSD, Rusia, diversioniștii și propagandiștii lor.

Povestiți-le celor tineri cum ni s-a furat nouă Revoluția acum 26 de ani și ce s-a ales de Piața Universității, care începuse la fel de frumos. Ei nu trebuie să repete greșelile noastre.

Spre deosebire de noi în 1990, ei au istoria de partea lor, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să și lupte pentru a fructifica acest avantaj. Pentru că toți cei cărora istoria le fuge de sub picioare nu vor ceda puterea de bunăvoie.

Dan Turturică

vedeți și

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.