Daniel Uncu: „Duda in famile” – Principele Nicolae va ataca decizia de retragere a succesiunii

Print Friendly, PDF & Email

Atat timp cat Casa Regala va ramane tributara trocului „Duda in familie – recuperarea proprietatilor Coroanei furate de comunisti, prin bunavointa neocomunistilor – plasarea Regalitatii in trecutul duios al Romaniei si … atat” (!), Printul Nicoale nu va fi reintrodus in linia de succesiune la tron prin bunavointa Casei Regale – mai corect spus, a ceea ce a mai ramas din ea. Doar Justitia, eventual, ar putea rezolva aceasta chestiune.

De reamintit ca, intr-un amplu material publicat in „Historia”, Ion Cristoiu afirma: „Radu Duda a fost factorul de deschidere a usilor pentru ca nici Regele, nici Margareta nu cunosteau pe nimeni aici (chiar asa…? – n.n.) . Omul activ, omul care avea legatura cu Nastase, cu aia, cu aia, era el si, pana la urma, el le-a asigurat o multime de avantaje”. Asadar, un obscur actoras semi-ratat avea usi deschise la Adrian Nastase si alti potentati PSD. Ca sa vezi…!

Revenind, nu pot afirma decat, ca DA!, Printul Nicolae reprezinta un real pericol pentru acest aranjament imund impus de puterea comunistoida. In conditiile in care incapabilul fost presedinte Emil Constantinescu nu a facut nici un gest in directia retrocedarii proprietatilor Coroanei in timpul tristului sau mandat, Majestatea Sa a fost nevoit sa trateze ulterior cu neocomunistii iliescieni. Nevoit ? Sau influentat de … Duda !?

Printul Nicolae are vocatie de lider si o reala sansa de a-i recoagula pe romani in jurul ideii de Monarhie. Este singurul capabil sa faca acest lucru. Singurul. Si, asta deranjeaza grav.

Asa cum declara mai deunazi avocatul Principelui, acesta va ataca decizia de retragere a succesiunii, deoarece Decretul de inlaturare nu i-a fost comunicat in original, iar Nicolae nu a semnat declaratia de acceptare a inlaturarii sale de la succesiune.

Danie Uncu

Un gând despre “Daniel Uncu: „Duda in famile” – Principele Nicolae va ataca decizia de retragere a succesiunii

  1. Daca admitem ca Radu Duda face parte din grupul infractional organizat pe scheletul fostei Securitati, ce nenoroceste tara asta de 28 de ani incoace, atunci acele usi nu mai par atat de inchise. E posibil ca (de obicei) mincinosul cristoiu sa aiba totusi dreptate aici.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.